Over De ZakenMarkt

Als ondernemer verwelkomen we u graag op de BEDRIJVENINDEX van De ZakenMarkt

De ZakenMarkt Bedrijvenindex biedt u de mogelijkheid uw bedrijf regionaal te presenteren. U kunt uw bedrijf zelf aanmelden door op de betreffende aanmeldlink te klikken. Zowel alle NAW-gegevens, als de rubrieken waar u in opgenomen wilt worden kunt u ingeven. Indien uw rubriek niet in de lijst vermeld staat dan kunt u zelf een eigen rubriek toevoegen door achter de tekst ’nieuwe rubriek toevoegen’ uw eigen rubriektekst in te voeren. Wij vragen voor de vermelding van uw naw gegevens een bijdrage van € 25,-
ex BTW voor 1 jaar. ( Betaling vooraf)

Tevens bestaat er de mogelijkheid om uw bedrijfslogo (in het JPG-formaat) bij uw bedrijf af te beelden. U kunt dit bestand naar ons mailen. Voor de vermelding met bedrijfslogo vragen wij slechts een geringe vergoeding van € 50,- ex BTW gedurende een jaar. ( Betaling vooraf ). Tevens bent u verzekerd van de tweemaandelijkse ontvangst van De ZakenMarkt in uw Regio!

Onder de ’Wie’, ’Wat’ en ’Waar’ zoekvelden kunt u zien welk bedrijf het laatst is toegevoegd en op welke rubriek het meest wordt gezocht.

Voeg ook uw bedrijf toe

Laatst toegevoegd

Colson Europe B.V.
Generatorstraat 11
3903 LH Veenendaal

t: 0318 536 611
e: [email protected]
i: www.colson-europe.nl