Quest Solutions B.V. lanceert handige unlock-app!

Unlock Device is een initiatief van Quest Solutions B.V., waarmee de eigenaren Mark Nass en Bas Teuwsen de smartphone en tablet veel gebruiksvriendelijker maken.

”Je hoeft geen Whizzkid te zijn om te beseffen dat het niet efficiënt is om telkens op identieke wijze je telefoon te ontgrendelen” dit volgens een enthousiaste Mark Nass.

Hiermee was een probleem geduid waarvoor een oplossing gezocht diende te worden. Bas Teuwsen geeft aan dat de oplossing, na een lange braistormsessie met Mark, zich spoedig aandiende. Iedereen meldt zich zodra hij of zij daarvoor de kans heeft, thuis of elders, aan op een wifi netwerk. Welnu met de Unlock Device, welke eenvoudig in te stellen is, kun je aangeven of je wenst dat je smartphone of tablet na aanmelding op het desbetreffende netwerk automatisch ontgrendeld.

Of zoals diverse tevreden gebruikers reeds aangaven; ”Unlock Device is een handige app waarmee je makkelijk zelf bepaalt bij welke WiFi-netwerken je apparaat automatisch wordt ontgrendeld. Één keer instellen, voor altijd verbonden. Heel smart!”

Deze app is te downloaden in de Android Play Store of via de website
www.unlock-device.com

Voor meer informatie wordt verwezen naar de website www.unlock-device.com waar u tevens korte demonstratiefilmpjes aantreft. Ook treft u op deze site een link aan naar de app-store waar deze handige app te downloaden is. De snelste manier om in de Google Play Store de app te vinden is door “ unlockdevice “ als zoekopdracht in te geven.

Contactgegevens

Quest Solutions BV
Unlock Device wordt uitgebracht door Quest Solutions B.V. gevestigd in Nederland.
Voor op- of aanmerkingen zijn wij te bereiken op het onderstaande e-mailadres.
Wij beantwoorden je vragen in het Nederlands of in het Engels.

E-mail: info@questsolutions.nl