Color Business Centers biedt flexibele werkruimte aan de rand van de binnen

APELDOORN, 3 juli 2014
In Apeldoorn aan de rand van de binnenstad is sinds kort een nieuw business center gevestigd waar men flexibel kan werken.

In het Prins gebouw aan de Prins Willem-Alexanderlaan biedt COLOR BUSINESS CENTERS flexplekken, vergaderruimten, virtuele kantoren én kleine kantoorunits tegen uitstekende voorwaarden: groeien, krimpen, korte opzegtermijnen en flexibele contracten.
Precies waar de moderne ondernemer of zzp-er behoefte aan heeft in deze onzekere tijden.

COLOR BUSINESS CENTER APELDOORN:
Het Prins gebouw ligt ideaal aan de rand van de binnenstad, op slechts 10 minuten lopen van het centraal station. Ook de snelwegen zijn goed te bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en de afwerking is van hoog niveau. COLOR BUSINESS CENTER APELDOORN verzorgt de receptie en het management van de services. Er zijn volledig ingerichte vergaderzalen, flexplekken voor optimale vrijheid van werken, ingerichte privé kantoorunits en coachruimten per uur te huur; COLOR BUSINESS CENTER APELDOORN biedt werkplekken voor zelfstandigen en bedrijven vanaf 1 werkplek, altijd tegen gunstige voorwaarden en met korte opzegtermijnen. In dit business center is het ook mogelijk om grotere metrages te huren, een zelfstandige unit, waarbij men gebruik kan maken van alle diensten van het business center. Bij COLOR BUSINESS CENTER APELDOORN staat persoonlijke service centraal. Wij vinden het belangrijk om onze huurders alle aandacht te geven en om onze diensten af te stemmen op de persoon. Behoefte aan netwerken? Of juist behoefte aan een rustige werkplek? Wij streven ernaar om iedereen de ideale werkplek te bieden.

COLOR BUSINESS CENTERS:
COLOR BUSINESS CENTER APELDOORN is onderdeel van COLOR BUSINESS CENTERS. Deze groep heeft momenteel dertien vestigingen in beheer in o.a. Amstelveen, Arnhem, Nieuwegein, Ede en Gouda. Kijk voor alle locaties op www.colorbc.nl. In alle centra worden kantoorunits verhuurd met de mogelijkheid om diverse diensten af te nemen. Alle centra bieden flexibiliteit, netwerkmogelijkheden en een inspirerende omgeving!

COLOR BUSINESS CENTERS is al meer dan 15 jaar actief op de vastgoedmarkt in Nederland. Een succesvolle onderneming, omdat COLOR BUSINESS CENTERS zich onderscheiden van conventionele kantoorverhuurders door een flexibel product aan te bieden in een zakelijke informele omgeving.

COLOR BUSINESS CENTERS is van plan om in de komende jaren het aantal vestigingen uit te breiden tot een landelijk netwerk.