Starting Smart Together Beurs, 2015 KNALLEND van start!

Starting Smart Together Beurs, 2015 KNALLEND van start!

Zaterdag 10 januari 2015 vindt de knallende 5e editie van de Starting Smart Together ondernemersbeurs plaats, in de warme Catharinakerk te Doetinchem. Van 13.30 tot 17.00 uur ’s middags presenteren meer dan 80 startende ondernemers uit de regio’s de Achterhoek en De Liemers zich hier met een breed en levendig programma voor jong en oud. De toegang is gratis.

Starting Smart Together wordt als beurs in opdracht van IkStartSmart© en de provincie Gelderland met veel enthousiasme georganiseerd door ondernemerscoach Ivar van Asten en een team studenten van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (minor Evenementen Management). De beurs wordt geopend door wethouder Peter Drenth om 13.30 waarmee het programma begint.

De beurs beloofd een mooie beleving te worden voor jong en oud, met onder andere om 13.45 uur een optreden van Marvin Kneefel (seizoen 4 TVOH, team Borsato, liveshow 3). Daarna zal op gezette tijden positiviteitsgoeroe Emile Ratelband op zijn eigen wijze en inspirerende manier en weet behalve je te raken, je ook tot nadenken te zetten. Er zijn 16 verschillende gratis workshops te volgen en de standhouders zullen u verassen met leuke presentaties en aanbiedingen. En er is meer..

Er zijn drie thema pleinen: het Smaakplein, waar het lekker proeven en vertoeven is, de Startersstraat, waar ondernemersvragen beantwoord worden en het Welness plein, waar jouw gezondheid centraal staat.

Naast de themapleinen is er nog meer te beleven. Boogschieten, een dubbele race simulator, oud Hollandse spellen, een springkussen en veel demonstraties maken het een levendige beurs voor jong en oud.

De beurs zal afgesloten worden met een loterij win actie, waaraan elke bezoeker kan deelnemen. Hier zijn verschillende prijzen te winnen met als hoofdprijs een weekeind Landal Stoombroek voor 6 personen. Wil je meer weten van deze beurs? Neem een kijkje op www.startingsmarttogether.nl, download daar ook de speciale beursapp of volg ons op facebook.com/startingsmarttogether.

We zien jullie graag 10 december vanaf 13.30 uur in de Catharinakerk te Doetinchem!