Wie wordt de Ondernemer van het Jaar in Westervoort

Donderdagavond 15 januari a.s. tijdens de nieuwjaarsparty van Ondernemend Westervoort worden de winnaars van de Ondernemer van het Jaar 2014 en van de Aanmoedingsprijs Westervoort bekend gemaakt.

Het afgelopen maanden is een commissie bestaande uit Jan Terberg, Johan Paape en de ‘Ondernemers van het Jaar 2013’ Rob van Leur en Stefan Aalbers van Stefans Bloem & Zo bij de genomineerde ondernemers op bezoek geweest. Zij hebben na het houden van interviews en bedrijfsbezoeken besloten wie de winnaars voor 2014 worden. Deze zullen op 15 januari a.s. in Zalencentrum Wieleman bekend worden gemaakt. De drie genomineerde bedrijven voor de Aanmoedigingsprijs zijn: Keukenspecialist Peter Boekestijn, Big Bear Consultancy en Neelis en de Lange Bouwbedrijf. De genomineerden voor de Ondernemer van het Jaar zijn: Brasserie de Missionaris, Bordbusters en Pelgrim B.V.

Tot op het laatste moment zal de commissie de winnaars geheim houden, rond 21.30 uur hebben wethouder Hans Breunissen en voorzitter van Ondernemend Westervoort Diana van Kesteren de eer de winnaars bekend te maken. De winnaar van de aanmoedigingsprijs 2014 ontvangt een glazenbokaal ontworpen door Eddy Visser (Visser, Spiegels & Glas) en de winnaar van de ‘Ondernemer van het Jaar 2014’ ontvangt een trofee die speciaal voor deze gelegenheid is ontworpen door Mendy en Werner van Diek (Mediaz Creatie | Communicatie).

De bekendmaking van de verkiezing wordt gesponsord door Rabobank Arnhem en Omstreken. Na de bekendmaking zal de avond worden afgesloten met een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Zie voor meer informatie www.ondernemendwestervoort.nl.