Jan Peter Zijl wordt voorzitter Raad van Advies ProSpex

Omdat zijn rol als CEO van het beursgenoteerde ICT Automatisering al zijn tijd vraag geeft Jos Blejie na vier jaar het voorzitterschap van de Raad van Advies van ProSpex door aan Jan Peter Zijl.

Jan Peter Zijl
Met Jan Peter Zijl heeft ProSpex een sterke opvolger. Hij is al geruime tijd actief betrokken bij ProSpex ondermeer ad interim in de functie van operationeel directeur. Ook na de interim periode bleef hij de directie van ProSpex ondersteunen met advies. Als geen ander kent hij de branche van klant interactie, ondermeer als eigenaar van diverse ondernemingen en gedurende 13 jaar als directeur bij SNT (het huidige Webhelp), een organisatie gespecialiseerd in multi-channel klantcontact. Jan Peter Zijl zal in de Raad van Advies samenwerken met Hans Veldhuyzen van Zanten (ondernemer achter o.a. Easyhotel Benelux, Trilab en Micreos) en Arjan van Dijk (manager informatisering Ymere).

Raad van Advies ProSpex
De belangrijkste taak van de Raad van Advies is het adviseren van de directie van het omni-channel leadgeneratie bedrijf. Daarnaast zal de Raad van Advies fungeren als klankbord en toezien op het bestuur. De directie van ProSpex heeft de Raad van Advies samengesteld aan de hand van de jarenlange ervaring van leden en hun senioriteit op de kennisgebieden sales, marketing, finance, ICT, management en telemarketing.

Over ProSpex
ProSpex werd opgericht in 2007 en is al jarenlang marktleider in multi-channel B2B leadgeneratie. De strikte B2B focus, de ervaren sales en marketeers en de bewezen ProSpex aanpak zijn de belangrijkste pijlers onder het succes van ProSpex. Met meer dan 1.500 succesvolle campagnes is ProSpex de ervaren leider in de zakelijke markt. ProSpex specialiseert zich in het bedenken, uitvoeren en uitbouwen van leadgeneratie strategieën waarbij alle vormen van online communicatie, e-commerce strategieën, marketing-automation, online advertising, telemarketing, social media marketing, seo/sea en content strategie kunnen worden ingezet. ProSpex werkt voor klanten zoals T-Mobile, LeasePlan, ANWB, Atos, Microsoft, NS, E.ON, Canon en Raet.