Hans van den Hudding neemt stokje over als algemeen directeur Creaforti

Foto: Fotografie Jacques Kok

Hans van den Hudding is per heden, 13 januari 2015, de nieuwe algemeen directeur van Creaforti Telecommunicatie. Hij volgt Willem van de Kerkhof op. Willem, mede-oprichter en aandeelhouder, blijft verbonden aan Creaforti en richt zich op strategie en bedrijfsontwikkeling.

Creaforti nog beter maken
Hans (45) werkt sinds 1 november 2013 bij Creaforti als commercieel directeur. Hiervoor werkte hij onder andere bij KPN Zakelijk in verschillende managementfuncties. Hans: “Ik heb bewondering voor wat de oprichters in 10 jaar hebben neergezet: van studentenbedrijf naar een topspeler op de zakelijke telecommarkt. Dat hebben ze gedaan door veel dingen net wat anders te doen dan de gevestigde orde. Die lijn wil ik voortzetten in mijn nieuwe rol. En aanvullen met mijn eigen ervaring en ideeën om Creaforti nog beter te maken.”

In goede handen
Willem (31) zegt hierover: “Ik weet zeker dat onze klanten en mensen bij Hans en zijn team in goede handen zijn. Hans doet zijn werk met veel plezier en gedrevenheid. En het is een vakman: hij kent de ICT-/telecommarkt en de techniek. Die combinatie is ideaal om de organisatie naar de volgende fase te leiden. Daarvoor hebben we veel ideeën en ambitieuze, slimme mensen in de organisatie. Met Hans aan het hoofd zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet!”