MINSTER KAMP BEZOEKT ARNHEMSE ‘NEW ENERGY’ INNOVATIES

Aanstaande maandag 23 februari brengt Henk Kamp een bezoek aan Arnhem. De minister van Economische Zaken gaat langs bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en Industriepark Kleefse Waard (IPKW), om kennis te maken met de duurzame en innovatieve ontwikkeling op het gebied van New Energy in de regio.
Minister Kamp praat op de HAN met docenten, onderzoekers, studenten en startende ondernemers in de energiesector over duurzame energie. Kamp brengt onder andere een bezoek aan het Sustainable Electrical Energy Centre of Expertise (SEECE), het HAN-expertisecentrum voor duurzame elektrische energie.
Vervolgens reist de minister af naar IPKW als centraal punt in Oost-Nederland op het gebied van New Energy: nieuwe en slimme vormen van energieopwekking, energieopslag en energiegebruik. Hij maakt hier kennis met diverse ondernemers en hun innovaties.
Kamp maakt een rondgang langs enkele startups in incubator de Greenhouse, een van de nieuwste huurders op IPKW (DEBS), het duurzame houtveredelingsproces van Plato® Wood en het innovatieve laadplein voor elektrische auto’s op IPKW.