Kantoor Doetinchem drie maal op rij beste Finovion vestiging

Het administratiekantoor van Finovion in Doetinchem mag zich met een gemiddeld rapportcijfer van 9,6 voor de derde maal op rij de beste Finovion vestiging noemen. In 2012 en in 2013 sleepte vestiging Doetinchem ook al deze prijs in de wacht.

De centrale organisatie van Finovion doet ieder jaar een klanttevredenheidsonderzoek. In dit onderzoek wordt iedere vestiging onder meer beoordeeld op het nakomen van afspraken, de afhandelingssnelheid van jaarwerkzaamheden en de proactieve opstelling. Ook geven de klanten van in totaal 35 Finovion vestigingen een rapportcijfer aan ieder kantoor. Het kantoor in Doetinchem scoort met een 9,6 het hoogst. Andere vestigingen van Finovion met een hoge score zijn de vestigingen in Veldhoven, Santpoort-Velsen en Voerendaal.

Finovion krijgt gemiddeld een cijfer van 8,5. In 2013 was dit nog een 8,4. Commercieel directeur Wichard Hendriks denkt dat deze hoge klantwaardering tot stand komt omdat administratie- en accountantskantoor Finovion goed past bij de huidige tijdgeest. MKB ondernemers zijn namelijk op zoek naar een kantoor dat zich betrokken naar haar klanten opstelt en daarnaast professionaliteit en fiscale expertise biedt.