Wijnproeverij Arnhem voor KiKa

Zaterdag 7 maart 2015 is er een wijnproeverij bij Nederlands Wijnmuseum waarvan een deel van de opbrengst ten goede komt aan de actie Arnhem voor KiKa.
Om 13.30 of om 15.00 uur kunt u zich laten rondleiden door de historische kelders van wijnhuis Robbers & van den Hoogen. De rondleiding wordt afgesloten met een wijnproeverij.
U proeft 3 verschillende wijnen, waarover een expert u meer vertelt. Ontdek uw eigen wijnsmaak door te kijken, te ruiken en te proeven.
Wijnproeverij inclusief museumbezoek en rondleiding 15 euro, waarvan 5 euro per persoon naar KiKa gaat.
Reserveren via: https://www.robbersenvandenhoogen.nl/reserveren-wijnhuis
Reserveren onder vermelding Arnhem voor KiKa.

Arnhem voor Kika
De komende maanden staat Arnhem op zijn kop voor KiKa. Door de hele stad worden diverse evenementen georganiseerd speciaal voor KiKa of bestaande activiteiten hebben een link gemaakt naar Arnhem voor KiKa.
Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa, dat fondsen werft voor onderzoek naar kinderkanker. Door samen te werken met veel Arnhemse partijen proberen we hier zoveel mogelijk aandacht te krijgen voor hen en voor KiKa.
De initiatiefnemers, Jorn Jansen en Arina Rietveld, hopen met deze aanzet een draagvlak te creëren zodat betrokken Arnhemmers zelf ook met een invulling komen.

Activiteiten die op het programma staan zijn.
4 maart met Arnhem Lacht in het Posttheater
7 maart Wijnproeverij bij Nederlands Wijnmuseum
21 maart Hertenjacht, grote bult op industrieterrein IJsseloord 2 naast het Velperbroekcircuit
26 april, Kickboxen voor KiKa
31 mei een uniek Arnhemse bands benefietconcert in de Max Brothers

Bezoek onze facebookpagina: https://www.facebook.com/arnhemvoorkika
Website: https://www.kika.nl