Pieter van den Hoogenband reikt ElkeDagBeterAward uit

bron afbeelding: ElkeDagBeter.nu

Zoektocht naar vitaalste bedrijf van regio Utrecht

Wat is het vitaalste bedrijf van de regio Utrecht? Voormalig zwemmer Pieter van den Hoogenband gaat op zoek naar de ondernemer die het duurzaamst met zijn werknemers omgaat. De ElkeDagBeterAward Utrecht wordt op 15 april uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in de Utrechtse Jaarbeurs. Ondernemers uit Midden-Nederland kunnen zich nog tot en met 9 april inschrijven.

De ElkeDagBeterAward is de prijs voor het bedrijf dat het best met zijn medewerkers omgaat als het gaat om investeren in vitaliteit. De prijs wordt op 15 april door Pieter van den Hoogenband uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in de Jaarbeurs in Utrecht. De winnaar uit Midden-Nederland neemt het aan het einde van het jaar op tegen de vitaalste bedrijven van de regio’s Noord, Oost, Zuid en West. De winnaar daarvan mag het stokje overnemen van Koekjesbakkerij Veldt, dat zich nu het vitaalste bedrijf van Nederland mag noemen.

“Een werkgever speelt een belangrijke rol in de gezondheid van zijn werknemers”, weet Van den Hoogenband. “Natuurlijk door een gezonde lunch aan te bieden en te voorkomen dat mensen te lang achter een computer zitten. Maar ook rust is heel belangrijk. Rust wordt vaak gezien als een teken van zwakte, terwijl je er juist sneller door herstelt. Wie het best herstelt, presteert het best. Zo kan een powernapje heel goed zijn. Werkgevers die daarvoor openstaan, zijn succesvollere ondernemers.”

Werkgevers uit de regio Midden-Nederland kunnen zich nog tot en met 9 april inschrijven voor de ElkeDagBeterAward via www.ElkeDagBeter.nu. Een jury onder leiding van Van den Hoogenband kiest uit de aanmeldingen de winnaar. Daarbij wordt gelet op vitaliteit (gezondheid van de werknemers), mobiliteit (stappen maken binnen de onderneming) en excelleren (het beste uit medewerkers halen).

De ElkeDagBeterAward is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar en wordt voor het derde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Vitale bedrijven zijn van groot belang voor de economie van Nederland, daarom stimuleren MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar bedrijven om te investeren in Duurzaam Inzetbare medewerkers.