Musis opent nieuw muziekseizoen met Het Gelders Orkest

Koffie, kaartjes en live concerten op zaterdag 2 mei in Grand Café Mahler
Arnhem 23 april - Op 1 mei a.s. opent Musis de digitale en fysieke poorten voor de kaartverkoop van het nieuwe muziekseizoen. Op zaterdag 2 mei nodigt Musis samen met Het Gelders Orkest alle muziekliefhebbers uit voor koffie, iets lekkers, miniconcerten van het orkest en advies bij het boeken van kaarten. De koffie is van Musis, de muziek van Het Gelders Orkest.

Op 1 mei a.s. opent Musis haar poorten voor de kaartverkoop van ruim 122 concerten in Musis. Van Maria João Pires - exclusief te zien bij Musis - tot The Common Linnets en van The Matthäus Passion tot Tim Knol. Om het nieuwe seizoen te vieren, presenteren Musis en huisgezelschap Het Gelders Orkest ’koffie en kaartjes’ op zaterdag 2 mei tussen 10:00 uur en 14:00. De toegang is gratis. De muziek en koffie ook én er zijn genoeg mensen aanwezig om muziekliefhebbers te helpen.
”De programmaring van seizoen 2015/2016 onderschrijft de ambitie van Musis: meer muziek in Musis. Van klassiek tot pop en alles wat er tussen zit. Het nieuwe programma kent klassiekers van hoog niveau, maar ook getalenteerde singer-songwriters als Michael Prins en Maaike Ouboter. Cross-overs ontbreken uiteraard niet: zo verrast Wende door Winterreise te zingen en brengt Peter Beets met het Northern European Jazz Orchestra Chopin meets the blues goes BIG!” - Manager programmering & marketing Evelien ter Ellen.
Een nieuw muziekseizoen is een feestelijk moment. Dit viert Musis samen met Het Gelders Orkest. Op zaterdag 2 mei presenteert Het Gelders Orkest een gevarieerd programma met afwisselende concerten. Met Marjolein van Dingstee op viool en Inge Grevink op cello wordt alles uit de kast gehaald om het nieuwe seizoen te vieren. ”Het huidige seizoen loopt bijna tein einde, maar we kijken alweer reikhalzend uit naar seizoen 2015-2016. We gaan er, samen met Musis en ons publiek, weer een fantastisch seizoen maken.” - George Wiegel, algemeen directeur Het Gelders Orkest.
Het nieuwe programma is vanaf vrijdag 24 april 10:00 uur in te zien via www.musis-arnhem.nl. Voor iedereen die bestelt vóór 1 juli geldt: geen reserveringskosten!