EEN KLEIN EN IJZERSTERK BUREAU IS INEENS EEN KOP GROTER.

Het is groot nieuws, vinden we zelf. Vanaf 1 mei a.s. maakt Rudi van Dijk als compagnon van Gijs deel uit van ons bureau. En daarmee zijn we in alle opzichten ineens een kop groter.

Rudi is specialist in merkstrategie en positionering, conceptdenker en copywriter. Al meer dan 15 jaar werken we samen. (Grote kans dat hij geen onbekende is voor je.) Voor ons staat het vast: met deze bundeling van krachten kunnen we jou en andere ondernemers nóg beter van dienst zijn. Vooral onze strategische adviezen en plannen voor positionering blijken een schot in de roos te zijn. Ze voorzien in een behoefte van grote én kleine ondernemers.

We willen de komende tijd verder groeien.
We mikken daarbij niet perse op grotere klanten – we hebben ze al met 400+ medewerkers – maar wel op ondernemers met grote plannen. Ondernemers die hun innerlijke passie met de hele wereld willen delen, die succes willen afdwingen of verdedigen, of die gewoon op zoek zijn naar zichzelf. Herken je dat? Gaaf! Wij hebben bij G2O met z’n tienen dezelfde droom: jouw identiteit als onderneming laten schitteren, vanbinnen en vanbuiten.

Als je ons zó nog niet kent, zou je gewoon eens een afspraak moeten maken met Gijs ([email protected]) of Rudi ([email protected]).