Loods 5 opent derde vestiging in Amersfoort

Zaandam, 4 mei 2015 – Maandagochtend 11 mei om 10.00 uur opent de wethouder van Verkeer, Ruimtelijke ontwikkeling en sport van Amersfoort, Hans Buijtelaar, de nieuwe vestiging van woon- en lifestyle winkel Loods 5 aan de Euroweg 1. De woonwinkel beslaat 18.000 m2 en biedt een assortiment van 232.000 verschillende producten.

Trots
Loods 5 is heel blij met de opening van haar derde vestiging in Amersfoort: “We hebben deze locatie in 26 weken gebouwd en dat is heel goed verlopen. Onze komst naar Amersfoort is logisch gezien de bestaande vestigingen in Zaandam en Sliedrecht. De reacties hierop zijn heel positief en we zijn ontzettend trots op deze nieuwe vestiging!” aldus Diederick Schnitger, Commercieel Directeur van Loods 5. Amersfoort biedt een assortiment van 92 deelnemers, waarvan alle producten die worden gekocht, direct mee naar huis kunnen worden genomen. Nieuw is dat er in deze vestiging alleen gepind kan worden en niet betaald met contant geld.

Historie
Loods 5 Amersfoort is de derde vestiging van Loods 5 in Nederland. In 1999 is in Zaandam de eerste winkel geopend, in 2007 in Sliedrecht. Loods 5 heeft in de loop der jaren een metamorfose ondergaan van een woonoutlet naar een 100% unieke lifestyle formule, waar producten van verschillende deelnemende leveranciers worden gepresenteerd.

Over Loods 5
De wereld onder één dak. Loods 5 is een 100% unieke lifestyle formule waarin meer dan 250 units producten van verschillende deelnemende leveranciers worden gepresenteerd. Elke unit vertegenwoordigt een andere importeur, fabrikant of groothandelaar. Dagelijks worden er containers aangevoerd met nieuwe items, daardoor wisselt de collectie per week en is het aanzicht en de invulling van Loods 5 iedere keer weer verrassend en nieuw. Loods 5 heeft vestigingen in Zaandam (1999) Sliedrecht (2007) en opent in 2015 haar derde vestiging in Amersfoort. Loods 5 wordt gefaciliteerd door 211 medewerkers en ontvangt 850.000 bezoekers per jaar.