Laatste kans! Doe mee met de Eusebius Duckrace

Inmiddels 2500 loten verkocht.
Eindelijk is het dan zover! Volgende week zondag zal tijdens de Kadedagen de Eusebius Duckrace plaats gaan vinden. Nog geen lot? Ga dan snel naar de balie van de Eusebius of één van de andere verkooppunten.


De Eusebius Duckrace gaat zondag 10 mei 2015 om 14.00 uur starten aan de Rijnkade (bij de kraan) in Arnhem. Door een lot van €10 te kopen steunt u niet alleen de restauratie van de Eusebius maar maakt u ook kans op mooie prijzen. Met als hoofdprijs de Citroën C1. Word nu adoptie-ouder, adopteer een eendje! Check onze website voor een overzicht van alle prijzen, hier kunt u na de Duckrace ook controleren of u een prijs heeft gewonnen.

Duckrace

De Eusebius Duckrace is een ludieke race waarin duizenden rubberen badeendjes – getooid met zonnebril vanwege het ongetwijfeld mooie weer – de Rijn afzwemmen. Het eendje dat als eerste over de finish komt wint voor zijn adoptie-ouder een gloednieuwe Citroën C1. De Duckrace wordt een heel spektakel voor jong en oud, ook omdat er voor, tijdens en na de race van alles te doen is op de kade langs het raceparcours. Uiteraard worden alle eendjes door ons weer uit het water gehaald.

Sponsors
Zonder onze sponsors (Arnhemse ondernemers) van o.a. de 30 prijzen voor de Eusebius Duckrace zou de organisatie van dit evenement niet mogelijk zijn geweest. Sinds afgelopen week hebben we ook nog Kip Duck Tape mogen verwelkomen als sponsor, zij zijn 10 mei aanwezig op de Rijnkade.

Steun de restauratie

Wilt u de restauratie van de Eusebius op een andere manier steunen? Word Vriend! of doneer via onze website.

http://eusebius.nl/eusebius-duckrace-10-mei-2015/

@ArnhemEusebius Stichting Eusebius Arnhem