Eerste Nederlandse vestiging Tumble ’N Dry in Amersfoort

HET SINT JORISPLEIN BREIDT HAAR WINKELAANBOD UIT MET DRIE NIEUWE WINKELFORMULES

Recentelijk is het Sint Jorisplein uitgeroepen tot het tweede winkelcentrum van Nederland wat betreft de basiskwaliteiten van het winkelcentrum. De eigenaar van het Sint Jorisplein, Altera Vastgoed, heeft daarnaast bekend gemaakt dat er drie nieuwe winkels op het plein komen. Binnen enkele maanden zullen de populaire merken Tumble ’N Dry, Men at Work en Vingino hun deuren openen in het Amersfoortse winkelcentrum.

Men at Work en Tumble ’N Dry openen ieder een winkel in de Sint Jorisstraat. Voor kinderkledingformule Tumble ’N Dry is dit de eerste winkel in Nederland. Kinderkledingmerk Vingino opent alweer zijn derde Nederlandse vestiging in de Riddergang. Naast deze drie nieuwe winkels biedt het Sint Jorisplein al onderdak aan bekende winkelformules als H&M, Sting, Sissy Boy, Bershka en C&A.

Sint Jorisplein
Met een parkeergarage, diverse horecagelegenheden en een groot aantal winkels heeft het Sint Jorisplein genoeg in huis voor een heerlijke shopverwendag. Het modern ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan inspirerende winkels en warenhuizen. Men vindt er bijzondere lokale, nationale en internationale retailers, zoals Hout Brox, Vitamin Store, Simon Levelt, H&M, The Sting, Sissy Boy en Rivièra Maison. Sint Jorisplein is het levendige centrum in de binnenstad van Amersfoort, waar iedere zondag de winkels zijn geopend.

Tweede winkelcentrum van Nederland
Recentelijk heeft het winkelcentrum de tweede prijs in de wacht gesleept als beste winkelcentrum van Nederland op het gebied van basiskwaliteiten. De prijs verkreeg het Sint Jorisplein op grond van de Winkelcentrumkwaliteitsmonitor van Cyber, Locatus en CBRE. Daaruit blijkt dat het winkelcentrum goed in haar jasje zit wat betreft bereikbaarheid, branchering, entree, leegstandspercentage en de kwaliteit van de openbare ruimte.

Meer informatie over het Sint Jorisplein en andere activiteiten in de binnenstad van Amersfoort is te vinden op www.sint-jorisplein.nl, www.facebook.com/sintjorisplein en www.amersfoortzomertijd.nl