Viviënne Kroes exposeert in Huize Vredenburg.

Vanaf 5 september organiseert de Stichting Kunstwerk Westervoort een expositie van Viviënne Kroes. De expositie wordt geopend op zaterdag 5 september om 14 uur in Huize Vredenburg. U kunt de kunstwerken bezichtigen t/m zondag 27. In het kader van Monumentenweekend zullen er optredens van Skoeks en een blazersemsemble van OBK plaatsvinden in het weekend van 12 en 13 september.. Nadere informatie hierover volgt binnenkort, onder meer via de websites van Stichting Kunstwerk en de Historische Kring.

In deze expositie laat Viviënne Kroes schilderijen zien waarbij zij haar inspiratie opdeed vanuit diverse culturen.
Na en tijdens haar HKU Hogeschool Kunsten Utrecht Theater vormgeving is Viviënne Kroes ruim 14 jaar actief geweest in Nederland en België met het uitvoeren/ontwerpen van opdrachten voor bedrijven en particulieren (o.a. wandschilderingen, schilderijen op doek of panelen, displays, baby/kinderkamers beschilderen, huizen en/of winkels inrichten en/of en standbouw ontwerpen)
Begin 2007 vertrok Viviënne Kroes naar Curaçao waar zij 5 jaar heeft gewoond. Ze heeft daar haar eigen bouwproject afgerond, een B&B gerund, ontwerpen gemaakt voor een architectenbureau, voor bedrijven en resorts kunst ontworpen, schilderijen geschilderd en wandschilderingen achtergelaten. Ook heeft zij workshops gegeven aan particulieren en bedrijven. Sinds zij in 2012 is teruggekeerd in Nederland is zij volop aan de slag gegaan.
Voor meer informatie: www.viviennekroes.nl
De expositie is te bezichtigen van 5 t/m 27 september. De opening vindt plaats op zaterdag de 5e om 14.00 uur in Huize Vredenburg. Zie ook: www.kunstwerkwestervoort.nl en www.hkwestervoort.nl