Brasserie-Hotel Doesburg bestaat 5 jaar!

Feest aan de Doesburgse IJssel

Doesburg, 19 augustus 2015 – Na het behalen van de nominatie “Beste terras van Gelderland” en geëindigd in de top van Nederland, heeft Brasserie Hotel Doesburg weer iets te vieren! Brasserie-Hotel Doesburg bestaat deze maand al weer vijf jaar. Inmiddels is dit mooie horecabedrijf aan de IJsselkade van Doesburg uitgegroeid tot een begrip in de regio en is het een gewilde locatie voor zowel restaurant als hotelgasten uit Nederland en ver daar buiten.

Hoe het allemaal begon…
Deze zomer is het al weer vijf jaar geleden dat Joop Bergevoet en Monique van den Berg de stap hebben gezet om het bedrijf een nieuwe toekomst te geven. Hoewel het een lastige tijd was maakten ze in die pioniersfase van Hotel Doesburg een succes. Een aantal grote en minder grote (bouwkundige) aanpassingen zijn in de afgelopen jaren doorgevoerd, waarbij de voorkant van het bedrijf aan de IJssel ligt en de daggasten, naast de hotelgasten, een belangrijke rol zijn gaan spelen. Het eerste lustrum wordt tevens aangegrepen om de wijzigingen in het bedrijfsconcept ook zichtbaar te maken in de bedrijfsnaam en tevens een nieuwe website te lanceren. “We gaan vanaf eind augustus door het leven als ‘Brasserie-Hotel Doesburg’ weet Joop te melden”.

Tijd voor een feestje!
Het behalen van deze mijlpaal wordt op 28 augustus gevierd met een gezellige muziekavond (vrij entree), waarbij naast een optreden van ‘De Vrienden van’ en ‘Free Fall’ een gastoptreden wordt verzorgd door niemand minder dan Ellen ten Damme. Joop en Monique en hun team willen op deze manier hun gasten bedanken voor de afgelopen vijf jaar en een sprankelende start geven aan de volgende vijf. Er is op deze avond genoeg te zien en te beleven voor het hele gezin. Bezoekers kunnen bovendien genieten van eenvoudige maar heerlijke plate gerechten. De keuken is op deze bijzondere avond geopend vanaf 17.00 uur. De muzikale optredens starten om 19.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het hotel 0313-740000 of [email protected]

www.hotel-doesburg.nl