SNS opent nieuwe SNS Winkel in Velp

SNS opent zaterdag 26 september om 10 uur op feestelijke wijze de nieuwe SNS Winkel in Velp aan het Churchillplein 41 B.

In de SNS Winkel kunnen klanten terecht voor hun dagelijkse bankzaken. Zoals het afsluiten van een betaal,- of spaarrekening, hypotheek of verzekering. Maar ook voor advies op maat. De bank verwacht als onderdeel van SNS Heel Normaal in totaal 60 nieuwe winkels te openen. Hiermee wordt het voor klanten nog gemakkelijker om persoonlijk contact met de bank te houden. Bennie Jolink, gezicht van de SNS reclamecampagne én zanger van de Achterhoekse rockband Normaal, opende eind vorig jaar de eerste van de serie nieuwe winkels op geheel eigen wijze.

Roy Siebes, franchisenemer van de SNS Winkel in Velp, licht toe: “Onze klanten kunnen zelf kiezen op welke manier hij zijn (of haar) bankzaken wil regelen. In onze winkel kunnen zij terecht voor persoonlijke dienstverlening. Zo beantwoorden we hier alle vragen over sparen, betalen of online bankieren. Daarnaast kunnen onze klanten schade melden, hun kredietlimiet wijzigen of hun BKR opvragen. Ook kan er in de winkel een betaal- of spaarrekening of verzekering worden aangevraagd. En natuurlijk wordt er hypotheekadvies gegeven of kan een hypotheek worden afgesloten. Maar we werken ook voortdurend aan de uitbreiding van onze online en mobiele dienstverlening. En wil een klant liever een gesprek thuis voeren? Dan kan dat ook. Zo neemt de toegankelijkheid van SNS verder toe.”

De SNS Winkel in Velp is geopend tijdens winkeltijden. En dus ook op koopavonden en op zaterdag. SNS verwacht in totaal 60 nieuwe winkels te openen, waaronder die in Velp.