Landerij de Park officieel geopend!

Op donderdag 24 september vond de officiële opening van Landerij de Park plaats. Het project is gevestigd in Park Lingezegen, en strekt maar liefst vijf hectaren. Met ruim 20.000 uur vrijwilligerswerk, in samenwerking met overheden en professionele organisaties, is Landerij De Park tot stand gekomen. MyCrowdfunding was aanwezig bij de opening.

Na een toespraak van René Hanssen van het bestuur, werd de opening verzorgd door maar liefst vier burgemeesters uit de buurgemeenten. Het logo van Landerij de Park, dat is bevestigd op een stuk van een orginele muur die het bestuur heeft behouden, werd door de vier burgemeesters middels het doorknippen van vier touwen onthuld (zie foto).

Op het terrein van de landerij kunnen kinderen, ouders en grootouders (maar vooral kinderen) ’zorgen voor hun eigen natuur’. Naast BSO De Kikkerkoning en een basisschool, worden er op het terrein DROOM!-appeltaarten gemaakt en verkocht in samenwerking met de mensen van de Driestroom. Kinderen kunnen er spelen, kanoën, en er is een moestuin en een kinderboerderij. In de toekomst komen hier nog meer spannende activiteiten bij.

We zijn blij dat we een steentje konden bijdragen middels een crowdfundingcampagne en wensen Landerij de Park veel geluk!