Holland America Line komt naar Arnhem

24 oktober 2015 Holland America Line Cruise Tour in Van der Valk Hotel Duiven

Duiven, 13 oktober 2015 - Is cruisen iets voor mij? Wat is de dresscode? Wat is bij de prijs inbegrepen? Wordt er aan boord Nederlands gesproken? Logische vragen voorafgaand aan een eerste cruise. Holland America Line geeft antwoord. De van oorsprong Nederlandse cruise rederij, komt in oktober naar Duiven om toekomstige reizigers te ontmoeten en te enthousiasmeren over cruisen.

Cruisen is populairder dan ooit. De cruisesector heeft de afgelopen vijf jaar een sterkte groei doorgemaakt van gemiddeld 12,5%. Cruisen is een begrip dat erg tot de verbeelding spreekt, maar ook veel vooroordelen oproept. Cruise Director Michael Langley is het gezicht en presentator van de Cruise Tour. Hij werkte zes jaar aan boord van het ms Rotterdam en leerde de rederij van binnen en van buiten kennen. ‘’Onwetendheid weerhoudt veel mensen van het boeken van een cruise. Alles wordt voor je verzorgd, je hoeft je koffer slechts één keer uit te pakken en je wordt elke dag wakker met een nieuw, fantastisch uitzicht. Binnen twee dagen wordt het schip je thuis. Gegarandeerd,’’ aldus Langley.

Tijdens de Cruise Tour van Holland America Line staat beleving centraal. Naast uitleg over wat er bijvoorbeeld tijdens een dag op zee gebeurt of waar men op moet letten bij het boeken, staat vooral de beleving van cruisen centraal. “We waren nog aan het twijfelen, maar na de presentatie weten we het zeker: we gaan volgend jaar een cruise maken!” aldus een bezoeker van een eerdere Cruise Tour. Essentieel onderdeel van de Cruise Tour is het nieuwe paradepaardje van de vloot; het ms Koningsdam. Momenteel wordt in Venetië het nieuwste schip gebouwd dat volgend jaar mei in de vaart wordt genomen. ‘’Het is erg leuk om al wat nieuwe elementen van het ms Koningsdam te zien, we kunnen niet wachten tot we aan boord zijn’’, aldus een enthousiaste bezoeker van de Cruise Tour.

Op zaterdag 24 oktober kunnen geïnteresseerde kennis maken met Holland America Line in Arnhem, Duiven. Er vinden deze dag twee sessies plaats van elk twee uur. De eerste sessie begint om 12.30u en de tweede sessie om 14.30u. De shows vinden plaats in het Van der Valk Hotel Duiven bij Arnhem A12 aan Impuls 2 te Duiven.

Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden via www.ontdekcruisen.nl.


Meer informatie over Holland America Line: www.hollandamerica.com