Ouwehands Dierenpark Rhenen lanceert een nieuwe app!

Op vrijdag 16 november lanceert Ouwehands Dierenpark een nieuwe app. Het bijzondere aan de app is dat deze gebruik maakt van een ibeacon technologie.

Deze kleine zenders zijn op diverse plekken in Ouwehands Dierenpark geïnstalleerd. Via Bluetooth weet de app dat de smartphone in de buurt is van een ibeacon. De ibeacon stuurt vervolgens een melding met leuke informatie en filmpjes waarin meer verteld wordt over Ouwehands Dierenpark en haar dieren. Op deze manier worden de on- en offline wereld samengebracht.

In de app presenteert Ouwehands Dierenpark het nieuwe herfstprogramma. Daarnaast leer je van de dierverzorgers en avonturiers van het dierenpark meer over de dieren. Bekijk het complete dagprogramma, met shows, voedertijden en andere avontuurlijke activiteiten, eenvoudig in de app. Kom door middel van de app op een interactieve manier van alles over Ouwehands Dierenpark en haar dieren te weten.

Nieuw herfstprogramma
Dit najaar staat het programma van Ouwehands Dierenpark weer boordevol met leuke shows, activiteiten en evenementen. Bezoek de familieshow ‘ Zoo Avontuurlijk!’ met Bamboo Bill in de hoofdrol. Het is een gezellige show met leuke liedjes voor jong en oud. Ontmoet daarnaast de avonturiers, bekend van het tv-programma ‘Ouwehands Jungleclub’ in Ouwehands Dierenpark. In de herfstvakantie, in de weekenden en op woensdagen is één van de avonturiers te zien op het park. Jungle Jack, Mountain Mike, Prairie Pipp, River Rose en Toendra Tony nemen je mee op avontuur! Kijk voor meer informatie op www.ouwehand.nl/herfstprogramma.

App downloaden
Download de app gratis in de App Store en in Google Play. De app is in samenwerking met Proxible ontwikkeld en is gemaakt voor het besturingssysteem iOS en Android. Proxible is specialiseert in het ontwikkelen van mobiele toepassingen.