Ondernemersbijeenkomst, dinsdagavond 17 november 2015

De rol van communicatie in bedrijven.

Ondernemend netwerk 0318Samen heeft weer een interessante bijeenkomst kunnen organiseren voor de MKB-bedrijven in en rond de gemeenten Veenendaal en Ede.
Bedrijven en leidinggevenden zijn na voorafgaande aanmelding via de website van 0318Samen van harte welkom

Spreker
Ondernemer Helen van den Oever neemt ons mee in de wereld van communicatie onder de titel ’Krom praten wat recht is’. Dat heeft alles te maken met de rol die communicatie in organisaties speelt. Zowel binnen als buiten de deuren van kantoor. Over reputaties bouwen en meer.

Organisaties doen van alles om zich te positioneren. Reclamemakers associëren er lustig op los. Van gebakken lucht is nog nooit iemand succesvol geworden.
Hoe vindt een bedrijf de juiste toon? Wat gaat in de etalage en wat juist niet? Hoe wordt aan het imago gewerkt?

Bij 0318Samen schetst Helen hoe managers en bedrijven dat doen en wat hun succesfactoren zijn. Ook schuwt zij niet om te laten zien hoe het ook verschrikkelijk mis kan gaan. Helen van den Oever -al jaren aan het roer bij Case Communicatie- weet van wanten op het gebied van communicatie en meer.

Locatie
U weet het als ondernemer allemaal. Zonder vitamines komt het werk niet van de grond.
Op 17 november 2015 zitten we er midden in bij S.C. van Ravenswaaij.
Het bedrijf is al jarenlang in de familie en heeft letterlijk de nodige arbeidsvitaminen (groenten en fruit). Een mooi bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend en waar we meer van komen te weten.

Het bedrijf S.C. van Ravenswaaij stelt zeer gastvrij de deuren voor ons open. De catering van deze bijeenkomst wordt verzorgd door L&P Catering te Veenendaal.

Dinsdag 17 november 2015
19.30 uur Ontvangst
20.00 uur Opening door bestuur 0318Samen
20.15 uur Spreker Helen van den Oever
21.30 uur Borrel en gelegenheid tot netwerken
23.00 uur Einde

Ondernemend netwerk 0318Samen is uniek, o.a. doordat er al 6 jaar lang sprankelende bijeenkomsten worden georganiseerd zonder dat 0318Samen de beschikking heeft over lidmaatschapsgelden. Het bestuur (team) van 0318Samen is onbezoldigd. 0318Samen heeft in verband met de organisatie van de bijeenkomsten een aantal lopende kosten die moeten worden voldaan. Zoals gebruikelijk bij 0318Samen, zal ook tijdens deze bijeenkomst aan elke deelnemer om een contante financiële bijdrage voor die lopende kosten van 0318Samen worden verzocht.

Parkeren kan op het terrein of nabij S.C. van Ravenswaaij, De Doelen 2, 3905 TA Veenendaal.

Tijdige voorafgaande aanmelding voor dit evenement is nodig, via de website:http://0318samen.nl/activiteiten/ondernemersbijeenkomst-17-november-2015
Eenmaal aangemeld, rekenen wij mede gezien de catering op uw komst.

Dit evenement wordt georganiseerd voor ondernemers, leidinggevenden en bestuurders door ondernemend netwerk 0318Samen.

Muziek voor ondernemers
Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat muzikale ondersteuning gewenst is.
Die heeft ondernemend netwerk 0318Samen gevonden in de persoon van muzikant Maarten Tros van Maak Muziek met Maarten.

Kortom, voor onder andere Edese, Rhenense en Veense bedrijven wordt het weer een mooie gelegenheid om kennis op te doen (het draait om de inhoud).
Ook kunt u elkaar weer op een bijzondere ondernemende locatie ontmoeten en spreken.