Business Event van MKB Valleiregio

Op donderdagavond 26 november vindt voor de 5e keer op rij het Business Event van MKB Valleiregio plaats en zijn we te gast in ReeHorst te Ede.

Met “MKB Valleiregio The Future is Now!” geeft MKB Valleiregio u een kijkje in de nieuwe technologische ontwikkelingen die van grote invloed zijn op bedrijfsvoering en bedrijfsontwikkelingen. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om actief te netwerken met ruim 200 ondernemers uit de regio.

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat wij twee interessante sprekers bereid hebben gevonden om u te inspireren.

Alwin Bakker, Provincie Gelderland, gaat dieper in op de ontwikkeling van de WEpods. Het zelfrijdende voertuig dat eind november tussen station Ede-Wageningen en de campus van WageningenUR gaat rijden. Deze innovatie is een initiatief vanuit de provincie Gelderland en een samenwerkingsverband tussen bedrijven, overheden en kennisinstellingen in de valleiregio die samen automatisch rijden een stap dichterbij brengen.

Richard van Hooijdonk, ondernemer topspreker trendwatcher en bekend van TV, geeft ons een kijkje in de toekomst. Nieuwe technieken, zoals robots, drones en big data veranderen onze maatschappij, zorgen voor nieuwe business modellen en veroorzaken nog grotere innovaties.
Actief netwerken met ruim 200 ondernemers uit de regio
Tijdens deze avond staat het contact met ondernemers uit de hele regio en van verschillende netwerk- en businessclubs centraal. Om ontwikkelingen te bespreken, nieuwe contacten te leggen en te netwerken. Voor dit mooie Business Event zijn ruim 200 plaatsen beschikbaar.

Locatie
ReeHorst
Bennekomseweg 24
6717 LM EDE GLD

Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein van ReeHorst

Programma
Vanaf 19.30 uur ontvangst met koffie & thee in ReeHorst
20.00 uur start het programma met Alwin Bakker en Richard van Hooijdonk.
21.30 uur netwerkborrel, aangevuld met een pallet van heerlijke proeverijen.
Aanmelden
Dit netwerkevent is toegankelijk voor iedere ondernemer.
Laat uw ondernemersgeest prikkelen, maak kennis met ondernemers uit de regio en kom naar “MKB Valleiregio The Future is Now!”. Een entreekaart kost slechts € 25,00 per stuk (Excl. BTW). Besluit u direct lid te worden dan betaalt u € 225,00 per jaar (Excl. BTW) voor ruim 11 kwalitatieve bijeenkomsten en is deze avond ook voor u geheel gratis.


Sponsorpakketten
Wilt u uw bedrijf bij een breed ondernemerspubliek onder de aandacht brengen? Kies dan voor een van de sponsorpakketten die wij speciaal voor dit evenement hebben samengesteld. Informeer naar de mogelijkheden en stuur een e-mail naar: [email protected]


Kaarten
Meld u vandaag nog aan op de website.
Wees er snel bij want VOL=VOL!


Voorafgaand aan het Business Event een hapje eten?
Dat behoort tot de mogelijkheden. Deze avond is er een speciale MKB Valleiregio stamtafel in restaurant Valentino (ReeHorst) beschikbaar waaraan u een plekje kunt reserveren van 17:30 – 19:30 uur. Voor een bedrag van € 32,50 per persoon kunt u gebruikmaken van de Unieke Valentino formule, inclusief 2 drankjes uit het Hollands Assortiment. Reserveren is gewenst op 0318-750362 of via [email protected]