Start 2016 Smart op de Starting Smart Together beurs

Op 16 januari 2016 zal de vijfde editie van de succesvolle Starting Smart Together beurs plaatsvinden in het Wapen van Elst in Elst. De beurs biedt een aantrekkelijk programma met workshops, optredens en ruim 60 standhouders, allemaal jonge bedrijven. Olympisch hockeykampioen Kim Lammers, ook deelneemster expeditie Robinson 2015 komt een aantal keer spreken en met de Franse pianiste Dévayani hebben we een primeur in Nederland. Zij verzorgt twee mini piano concerten. Maar liefst twaalf gratis toegankelijke workshops, entertainment en een ontspannen losse sfeer maken de beurs voor iedereen interessant: consument en ondernemer, jong en oud. De toegang en alle onderdelen zijn gratis. De beurs wordt om 13.30 geopend door burgemeester Toon van Asseldonk, gedeputeerde Michiel Scheffer en beursorganisator Ivar van Asten en duurt tot 17.00 uur. Het hele programma is terug te vinden op www.startingsmarttogether.nl.

Meer dan 60 standhouders zullen hun eigen onderneming presenteren in het Wapen van Elst. De Starting Smart Together beurs bestaat uit verschillende pleinen, zoals het Ondernemersplein en het Gezond en Well plein. Het Ondernemersplein is deze editie extra groot, waar je als ondernemer advies en tips kunt krijgen bij de standhouders. Speciaal voor de starters is er een Startersstraat ingericht, waar je de Rabobank Oost Betuwe, De Jong en Laan, gemeente Overbetuwe en Lingewaard en De Kamer van Koophandel met IkStartSmart kan vinden. Maar ook Jong MKB Arnhem-Nijmegen en Ondernemers Contact Overbetuwe zijn aanwezig om hun netwerk voor je open te leggen.

Kim Lammers, gouden medaille Olympische spelen, meervoudig Wereld en Europees kampioen hockey en deelneemster Expeditie Robinson 2015, zal gedurende de beurs een aantal keer spreken. Onder de titel: “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder” geeft ze inzicht in haar ervaringen als topsporter en vertaalt deze naar succes in je leven en in het ondernemerschap. Om 14.30, 15.30 en 16.30 treedt Kim op.

De Franse Pianiste Dévayani (29 jaar) treedt voor het eerst op in Nederland en met deze primeur kan iedereen genieten van haar bijzonder mooie composities, allemaal eigen werk. Dévayani heeft inmiddels 5 Cd’s uitgebracht en heeft eerder opgetreden in Duitsland, België, Spanje, Amerika en Zweden. Haar muziek inspireert en raakt je in je hart. Om 13.45 en 16.45 verzorgt zij twee optredens.

Verschillende standhouders verzorgen een breed programma van gratis workshops. Het programma omvat thema’s als fotografie, yoga, pinterest, architectuur, eetbare tuinen, zang en ook diverse ondernemersthema’s. Het gezond en well plein biedt jou als bezoeker allerlei handvaten om van 2016 een gezond jaar te maken en ook om meer rust en dus welzijn te ervaren. Andere standhouders hebben weer tips over studiekeuze, school, werk, huis en tuin of bieden ontspanning met harp en zang of juist leuke inspanning met bijvoorbeeld de raceseat simulator.

De rode draad van de beurs wordt gevormd door het in Gelderland succesvolle ondernemersprogramma IkStartSmart. Alle standhouders hebben dit programma gevolgd om zo van hun bedrijf een succes te maken. En dat is mooi zichtbaar op de beurs. Mocht je zelf ondernemersplannen hebben: kom dan ook naar de beurs en kom langs bij de stand van de Kamer van Koophandel / Ikstartsmart.

De Starting Smart Together beurs vindt op 16 januari 2016 plaats in het Wapen van Elst, te Elst. De beurs is geopend van 13:30 – 17:00. Het programma, standhoudersoverzicht en meer info vind je opwww.startingsmarttogether.nl