62e studio van fit20 opent deuren in Doetinchem

Nieuw in Doetinchem: snel fit zonder zweten met wetenschappelijk bewezen fit20 training

Personal Trainer Laurens Ott opent vandaag de deuren van zijn eigen fit20 studio, in de Admiraal aan de Koopmanslaan 31-08 in Doetinchem. fit20 is een revolutionaire trainingsmethode, gebaseerd op wetenschappelijke studies, die onder meer zorgt voor sterkere botten en spieren en een betere stofwisseling. Wekelijks wordt in 20 minuten intensief en in slow motion gewerkt aan de verbetering van de conditie van spieren, hart, longen en aderen, kortweg de cardiovasculaire conditie. Dit leidt tot meer energie en uithoudingsvermogen. De training vindt plaats onder persoonlijke begeleiding en is daarom altijd op afspraak. De Doetinchemse studio van Ott is de 62e fit20 onderneming in Nederland.


fit20 Doetinchem richt zich op mensen die weinig tijd hebben of die het zelf niet altijd kunnen opbrengen om te sporten. De persoonlijke begeleiding tijdens het trainen ervaren zij als prettig én noodzakelijk. Op zes verschillen-de apparaten wordt, altijd onder begeleiding van een fit20 Personal Trainer, intensief en gecontroleerd getraind.

Succesformule

Naar keuze is de training één-op-één of in duo’s. In minder dan een half uur staat de klant weer buiten: de slow motion trainingsmethode, in combinatie met de gekoelde ruimte, maken omkleden en douchen overbodig. Tijdens het individuele programma wordt er met de klanten in 20 minuten per week gewerkt aan kracht-ontwikkeling en een betere conditie. De focus ligt daarbij op alle hoofdspiergroepen, zoals de spieren in benen, buik, rug, borst en armen. “Ik was jarenlang werkzaam in de accountancy. Het door mijn ziekte verkregen zelfinzicht vertelde me dat ik een bijdrage wilde leveren aan de maatschappij en mensen bewust wilde maken van het belang van een goede gezondheid. Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk een goede gezondheid is en dat wil je doorgeven. Met een wekelijkse fit20 training voorkom je veel fysieke klachten en bouw je aan je weerstand. We zijn zelfs in staat een proces als Diabetes type II terug te dringen. En fit20 wordt ook gezien als ondersteuning voor andere sporten.”

Ott bestempelt het openen van een eigen studio als een bijzondere stap. “Een goed verhaal past op de achterkant van een bierviltje; fit20 ís zo’n goed verhaal. Ik merk dat zowel senioren als fanatieke sporters en mensen met chronische klachten enthousiast zijn over de resultaten. Het concept is goed gekaderd,” aldus Ott. “Met Doetinchem heb ik een zakelijke en persoonlijke binding, prachtig dat ik nu hier aan de slag kan. Als ondernemer spreekt de formule me aan, omdat het me de vrijheid geeft een eigen bedrijf te runnen en tegelijk te weten dat je het met z’n allen doet.”