Wie wordt de Ondernemer van het Jaar in Westervoort

Van links naar rechts: Hans Erren, Louise en Pieter Bisselink, Eddy en Jolanda Visser

Donderdag 14 januari a.s. wordt tijdens de Nieuwjaarsparty van Ondernemend Westervoort de ‘Ondernemer van het Jaar 2015’ bekend gemaakt.

Het afgelopen jaar is een commissie bestaande uit Dirk van der Mark, Johan Paape en de ‘Ondernemers van het Jaar 2014’ Erik Heijting van Bordbusters bij de genomineerde ondernemers - Hans Erren van Erren Protectie, Pieter en Louise Bisselink van Bisselink Kerstbomen en Stichting SENT en Eddy en Jolanda Visser van Visser Spiegels en Glas - op bezoek geweest. Zij hebben na het houden van interviews besloten wie de Ondernemer van het Jaar 2015 gaat worden. De bekendmaking zal op 14 januari a.s. in Partycentrum Maksim gehouden worden.

Tot op het laatste moment zal de commissie de winnaar geheim houden, rond 21.30 uur hebben burgemeester Arhend van Hout en de voorzitter van Ondernemend Westervoort Diana van Kesteren de eer de winnaar bekend te maken. De winnaar ontvangt een trofee die speciaal voor deze gelegenheid is ontworpen door Mendy Tiemissen (Mediaz Creatie | Communicatie).

De bekendmaking van de verkiezing wordt gesponsord door Rabobank Arnhem en Omstreken. Na de bekendmaking zal de avond worden afgesloten met een gezellig samenzijn met ondernemers. Zie voor meer informatie www.ondernemendwestervoort.nl.