Dit weekend Nationaal Theaterweekend bij Musis & Stadstheater Arnhem

Aankomend weekend viert Arnhem het ‘Nationaal Theaterweekend’ mee. Stadstheater Arnhem en Musis openen gedurende dit weekend hun deuren voor jong en oud. Een kaartje voor een voorstelling of workshop is bijna altijd gratis en anders € 10,-. Met o.a. Isabelle Beernaert, FC de Rebellen, The best of Einaudi en Kikker leest voor, krijgt iedereen de gelegenheid om kennis te maken met muziek en theater in eigen stad.

Ongeveer een maand geleden is het Nationaal Theaterweekend landelijk aangekondigd. Hét weekend waarin iedereen de kans krijgt om kennis te maken met theater. Stadstheater Arnhem en Musis hebben hier gehoor aan gegeven en openen aankomend weekend hun deuren. Met voorstellingen, concerten en workshops: gratis en anders voor € 10,-.

Highlights
Sandra & Jeroen van Veen trappen op vrijdag af met ‘The Best of Einaudi’ in Musis. Op zaterdag zijn er volop workshops: Isabelle Beernaert (SYTYCD) geeft een dansworkshop en de Nachtgasten verzorgen een workshop ‘improvisatietheater’. In Musis kan het hele gezin deel uitmaken van een orkest met de workshop van TurbOrkest. Op zaterdagavond brengen Glenn Helder, John de Wolf, Andy van der Meijden en andere (oud)voetballers een potje voetbal naar het theater met ‘FC de Rebellen’. Pim Kortewiek vertelt ‘huiveringwekkende Arnhemse verhalen’ en Theater Terra is aanwezig met ‘Kikker Leest Voor’.

Iedereen thuis in Musis & Stadstheater
‘Dit weekend mag iedereen in- en uitlopen op de gewenste momenten! Er is bijvoorbeeld yoga op het podium, ontbijt op zondagochtend en de gelegenheid voor ‘wine and tapas’ na een prachtig concert. We willen dat iedereen kennis komt maken met muziek en theater én zich thuis voelt, daarom proberen we een voor iedereen toegankelijke setting te creëren.’ – Femke Droog, programmamaker.

Zie voor het gehele programma arnhemsepodia.nl/informatie/theaterweekend