0318Samen verkent het hoe en wat van Dishman

De gebouwen van Dishman met de vele pijpen maken nieuwsgierig. Wat gebeurt daar allemaal?
Op 16 februari 2016 stelt Dishman Nederland de poorten open voor ondernemersnetwerk 0318Samen. Chemie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) kunnen samen.

In Veenendaal en daarbuiten is Dishman een begrip. Al decennialang is het bedrijf gevestigd in de stad. Een groot bedrijf dat zijn oorsprong kent in de traditionele Veense industrie, de verwerking van schapenwol. Het was ooit onderdeel van wolproducent Scheepjeshof. Tegenwoordig worden vitaminen en cholesterol geproduceerd, en nog meer.

Onlangs won het bedrijf de MVO-prijs 2016 van de gemeente Veenendaal. Dishman heeft een interessant uitziend bedrijfsterrein. Wat doet het bedrijf? En hoe doet het dat? Dishman zal ondernemers meenemen in de wereld van vitaminen, cholesterol en meer. Bedrijven en organisaties uit of in Veenendaal, Ede en omstreken kunnen aan het evenement deelnemen: aanmelden via de website van 0318Samen (www.0318samen.nl onder activiteiten)

Een rondleiding hoort tot de mogelijkheden; daarvoor is na aanmelding via de website nog een aparte aanmelding nodig via [email protected] met de vermelding van naam en bedrijf.

Programma op 16 februari 2016
19.30 uur Ontvangst
20.00 uur Opening door bestuur 0318Samen
20.15 uur Dishman
21.30 uur Borrel en gelegenheid tot netwerken
23.00 uur Einde

Kosten
Tijdens dit evenement zal –een oude traditie bij ondernemend netwerk 0318Samen- een collectezak rondgaan voor een contante financiële bijdrage van elke deelnemer in de lopende kosten van 0318Samen.

Locatie en Parkeren
Deze keer in Veenendaal bij Dishman. Parkeren kan gratis op het eigen terrein van Dishman, aan het adres Nieuweweg 2A Veenendaal. Daartoe dient u wel tijdig op de deelnemerslijst te staan en zich te kunnen legitimeren.

Voorafgaande Aanmelding
Tijdige voorafgaande aanmelding voor dit evenement is nodig, via de website www.0318samen.nl Eenmaal aangemeld, wordt mede gezien de catering op uw komst gerekend. Voor een rondleiding is nog een aparte aanmelding nodig via [email protected]

Organisatie
Dit evenement wordt georganiseerd voor bedrijven, ondernemers, leidinggevenden door ondernemend netwerk 0318Samen. Na voorafgaande aanmelding(en) graag tot 16 februari a.s.!

Bestuur (team) 0318Samen