Kantoor Hengelo mag zich jaar lang Beste Finovion vestiging noemen

Genomineerde Velsen kantoorleider Lorenz Drost (links), Winnaar Hengelo kantoorleider Martin Wijgman (midden) en genomineerde Doetinchem kantoorleider Ronny van den Bosch (rechts)

Jaarlijks beoordeelt franchiseformule voor administratie- en accountantskantoren Finovion de kwaliteit van haar dienstverlening aan de hand van een klant tevredenheidsonderzoek. Met een gemiddeld rapportcijfer van 9,4 mag de vestiging Hengelo zich de beste Finovion vestiging noemen. De vestiging in Velsen en Doetinchem waren ook genomineerd voor deze prijs.

MKB ondernemers beoordelen Finovion onder meer op het nakomen van afspraken, de afhandelingssnelheid van jaarwerk en de proactieve instelling. Het service kantoor van Finovion beoordeelt iedere vestiging op basis van uniforme werkwijze en collegiale instelling.
De winnende Hengelose vestiging wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid, deskundigheid en een betrokken opstelling. Volgens kantoorleider Martin Wijgman is de prijs te wijten aan de persoonlijke aandacht die klanten bij kantoor Hengelo krijgen en de volledige ontzorging van hun financiën.

MKB ondernemers beoordelen Finovion ieder jaar beter. Over 2015 was dit een 8,6. In 2014 een 8,5 en in 2013 een 8,4. Commercieel directeur Wichard Hendriks denkt dat deze stijgende klantwaardering komt omdat Finovion de huidige tijdgeest goed aanvoelt. MKB ondernemers zijn namelijk op zoek naar een kantoor dat zich betrokken opstelt en daarnaast professionaliteit en fiscale expertise biedt.