Groots netwerkevent vier regionale BNI Chapters

Binnen de FoodValley regio bundelen 4 BNI Chapters hun krachten en organiseren een gezamenlijke gastendag op donderdag 10 maart 2016. Dit gezamenlijke netwerkontbijt wordt gehouden in De Basiliek in Veenendaal en start om 7 uur, ontvangst vanaf 6u30.

In de FoodValley regio zijn meerdere chapters actief en vier daarvan hebben onlangs besloten de krachten te bundelen voor een groots event waar gasten worden ontvangen. Dit zodat zij kennis kunnen maken met positieve energie binnen de chapters en de kansen die er liggen voor de ondernemers. Het event kent meerdere sponsors waaronder de gemeente Ede, gemeente Veenendaal en de Rabobank. Daarnaast worden de opbrengsten van dit evenement geschonken aan de Voedselbanken in Veenendaal en Ede.

Initiatiefnemers BNI Verdi uit Ede, BNI Clementi uit Lunteren, BNI Ravel uit Ede en BNI Pluto uit Veenendaal doen er alles aan om de sfeer en vorm van de wekelijkse bijeenkomsten weer te geven, zodat de bezoekende gast snel een beeld krijgt van hoe het principe van de BNI werkt. Duidelijk zal worden dat netwerken bij BNI resulteert in meer omzet voor de leden.

BNI staat voor Business Network International en is een laagdrempelige netwerkclub. Een Chapter is een groep ondernemers die gebruik maken van dit platform. Van iedere beroepsgroep is er maar één vertegenwoordigd. ”Als je lid bent van BNI is het net alsof je een team van verkopers voor je hebt werken die elke dag opletten of ze je kunnen helpen je bedrijf in de markt te zetten”, volgens Ferrie Mekelenkamp voorzitter van BNI Ravel.

Deze vorm van ‘aanbevelingen marketing’ werkt, want in 2015 hebben leden van BNI in Nederland elkaar 121.013 aanbevelingen gegeven die hebben geresulteerd in 125.536.872 euro extra omzet. Nee, dit is geen typefout - er staat echt meer dan 125 miljoen euro! Zodra leden in hun netwerk een koopsignaal herkennen, dat interessant is voor een medelid, proberen zij de mogelijke klant met het desbetreffende lid in contact te brengen. Dit noemen wij een aanbeveling.
BNI biedt structuur en systemen die haar leden helpen te geven en te ontvangen. Dit doen we door een omgeving te bieden waarin je persoonlijke, sterke relaties kunt opbouwen met twintig, dertig of zelfs veertig andere kwalitatief goede ondernemers uit je eigen regio. Door het realiseren van deze ’formele’ relaties met anderen, krijg je de kans om je bedrijf aanzienlijk te laten groeien

Wil je weten of ‘aanbeveling marketing’ ook voor jou geschikt is? Bezoek dan de BNI FoodValley regio ochtend in de Basiliek in Veenendaal!

Meldt je aan voor deze speciale BNI FoodValley regio dag bij de gastencoördinator;[email protected] Een toegangskaart kost € 15,- en de opbrengsten komen ten goede aan de Voedselbanken in Veenendaal en Ede. Bent je op 10 maart verhinderd, maar wil je wel eens kennismaken met een BNI in de regio FoodValley? Alle chapters vergaderen wekelijks: BNI Verdi op dinsdag in de Veenderhoeve in De Klomp, BNI Clementi op woensdag in Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren, BNI Ravel op donderdag in Hotel de Bosrand in Ede en BNI Pluto op vrijdag aan de Energiestraat in Veenendaal! Aanmelden kan via www.bni-nederland.nl