Nederland is al in de ban van de aanstaande Giro d’Italia.

Op de frisse zondag 10 april is dat duidelijk te merken. Bij de Mantel superstore in ArnhemZuid verzamelden zo’n 2.250 fietsliefhebbers zich voor toertocht ‘ Door de Gelderse Poort ’ , onder wie Michiel Scheffer(gedeputeerde Provincie Gelderland), Gerrie Elfrink (wethouder Sport Gemeente Arnhem)en D66 fractievoorzitter Sabine Andeweg.

Op dezelfde dag als ParijsRoubaix, dat bekend staat als zware voorjaarsklassieker, reden de toertochtdeelnemers de 75, 110 of 150 kilometer route over de Veluwe en door de IJsselvallei. Over bekende beklimmingen zoals de Italiaanseweg, Zijpenberg, Emmapiramide én een klimtijdrit van 1.000 meter op de Rozenbos (Posbank), om daarna bij de Mantel superstore meteen biertje te proosten op de geleverde prestatie.

Klaar voor de Giro Gelderland Toertocht

Mantel is verbonden aan de officiële DroomParken Giro Gelderland Toertocht op zondag 1 mei.Deze toertocht – door heuvelachtige bossen en over uitgestrekte heidevelden – is dé unieke gelegenheid om de Giro etappes te verkennen. Nog unieker: je bepaalt zelf je startlocatie: Apeldoorn, Arnhem of Nijmegen. Alle deelnemers rijden op 1 mei in het roze, in het officiëleGiro Gelderland wielershirt!

Meer weten?

Schrijf je in via www.girogelderlandtoertocht.nl/
Bezoek het Giro Gelderland Informatiepunt (Koningstraat 26, Arnhem) op vrijdagen,
zaterdagen en zondagen.
Of kom naar de Mantel Superstore om het wielershirt te passen.

Bezoek Mantel

De Seizoensopening gemist? Kom langs van maandag t/m zaterdag. Iedere donderdag en
vrijdag koopavond tot 20:00 uur. Of shop online via Mantel.com