‘We Love Women Weekend’ bij Only for Men in Ede. Want de mannen van Nederland houden van vrouwen.


Only for Men zou niks zijn zonder alle vrouwelijke partners die trouw mee gaan winkelen. Tijd om weer iets terug te doen dus! Daarom staat Only for Men in Ede op 30 april & 1 mei even niet in het teken van mannen, maar juist van vrouwen.

Tijdens deze speciale vrouwendagen kunnen de mannen indruk maken op hun vrouwelijke partner. En het enige wat u hoeft te doen is haar meenemen naar het event, Only for Men doet de rest.

Samenwerking
Tijdens het We Love Women Weekend worden er - speciaal voor haar – allerlei activiteiten georganiseerd. Er zijn inspirerende fashiontips & trends te zien en modeshows voor zowel mannen als vrouwen. Bij de diverse stands van lokale bedrijven en grote merken vindt u de mooiste sieraden, tassen, kleding en nog veel meer. Tijdens het We Love Women Weekend is het assortiment in Ede tijdelijk uitgebreid met mooie producten van onder meer Cincuentamoda, Van den Biggelaar schoenen, Jet Verhoeven, Rosita Groters, Knigge, Alive Kappers, Alles Kitz en staat er een prachtige Mini Cooper van Ekris.

Speciale acties
Ook de andere deelnemers aan het event verrassen u met geweldige aanbiedingen, variërend van gratis adviezen tot hoge kortingen. Zo kunnen dames handmassages krijgen bij Cabana, een make-up demonstratie bij Studio Sanja en op zondag kunnen de kids gratis op de foto.
Om het feest compleet te maken is Menno de Koning zaterdag 30 april aanwezig, winnaar van Heel Holland Bakt 2014, voor een demonstratie taarten bakken. Thijs Roseboom, bekend van de huidige editie van Idols, komt ook zaterdagmiddag om de dames te entertainen met zijn muziek. Daarnaast worden er dit weekend live smoothies gemaakt door Sapperdiosia en is Effe Anders aanwezig met een koffiebar en heerlijke hapjes.

Over Only for Men
Only for Men is een one-stop-shop voor de moderne man. Onder één dak vindt u alles op het gebied van mode en meer. Zowel online in de twee webwinkels als in de twaalf fysieke winkels bieden wij topmerken aan op het gebied van business en casual mannenmode. Naast de omvangrijke kledingcollectie vindt u bij Only for Men ook een ruim aanbod aan schoenen, accessoires, geuren, huidverzorging en lifestyle artikelen. Kijk voor meer informatie op www.onlyformen.nl