Merin verhuurt laatste unit in Rozet Centre Arnhem aan Grant Thornton

ARNHEM - Merin heeft met de komst van de internationale accountants en adviesorganisatie Grant Thornton Rozet Centre aan de Vossenstraat 6 in Arnhem volledig verhuurd.

Met de 9e vestiging in Nederland versterkt Grant Thornton haar positie. Grant Thornton is actief in 130 landen en er werken ruim 42.000 professionals. Eigenaar Merin bewijst dat investeren en leveren van maatwerk voor de huurder succesvol bijdragen aan de verhuur. In korte tijd is het gebouw met een oppervlakte van ca. 4.000 m² helemaal ingevuld. Namens verhuurder Merin heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, de verhuur aan Grant Thornton begeleid. Het betrof een collegiale opdracht met DTZ en MVGM.

Over Merin
Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in 165 eigen gebouwen door heel Nederland. Wij willen plekken creëren waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn. Samen met onze klanten en onze adviseurs creëren wij een kwalitatieve, duurzame en moderne werkomgeving. Samen zoeken wij naar inventieve oplossingen voor elke huisvestingswens.