Dag van de Bouw bij nieuwe concertzaal Musis

Tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 4 juni opent Mertens Bouwbedrijf om 10.00 uur het bouwterrein van de nieuwe concertzaal van Musis en kan er een kijkje worden genomen op de bouwplaats.

Iedereen is van harte welkom. Bezoekers kunnen zich melden tussen 10.00 en 16.00 uur bij de hoofdingang van Musis aan de Velperbinnensingel. Er zullen rondleidingen worden verzorgd door het bestaande “oude” Musis en over de bouwplaats van het “nieuwe” Musis.

- Voor de kinderen staat een springkussen klaar.
- Het is mogelijk om de bouwplaats vanuit de lucht te bekijken.
- Om 12.00, 13.00 en 14.00 uur zal een afvaardiging van het Gelders Orkest een kort optreden verzorgen op de bouwplaats.

Bezoekers krijgen op deze manier een goede kijk op de totstandkoming van één van de mooiste en meest bijzondere concertzalen van Nederland.

Dag van de Bouw
De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de branchevereniging van bouw- en infrabedrijven. Eén keer per jaar stellen de aangesloten leden hun mooiste en meest bijzondere bouwplaatsen open voor het publiek. Bezoekers kunnen dan een kijkje nemen op een bouwlocatie die normaliter afgesloten is met een bouwhek. Tijdens de Dag van de Bouw kan niet alleen bekeken worden hoe ver de bouw gevorderd is, maar krijgt men ook uitleg over hoe de bouw in z’n werk gaat. Natuurlijk wordt er nog steeds veel handwerk door echte vakmensen verricht, maar achter de bouw gaat ook een wereld aan vernieuwende producten en processen schuil, waarin met de modernste technologieën en technieken wordt gewerkt.