EF2 is verhuisd naar de Ritmeester Sigarenfabriek!

Na 6 jaar werken aan de Plesmanstraat heeft reclamebureau EF2 het kantoorpand verruild voor een nieuwe werkplek. Sinds 20 juni j.l. werken de EF2’ers nu vanuit de oude Ritmeester Sigarenfabriek aan de Kerkewijk 65-E in Veenendaal. De bovenste verdieping van het historische pand is compleet verbouwd tot een open en inspirerende werkomgeving.

“EF2 was toe aan een volgende stap. Een kantoorpand die past bij onze creativiteit en open karakter. Met de ruime en open werk- en vergaderplekken en mooie industriële details voelen wij ons helemaal thuis in het nieuwe pand!” vertelt Evan Pierik, directeur van EF2.

De zoektocht naar een nieuwe locatie duurde niet lang; Evan en zijn vrouw Gerrie Pierik waren meteen verkocht toen zij het pand aan de Kerkewijk bezochten. In het karakteristieke pand werden vanaf 1913 sigaren gemaakt. Nu, een eeuw later, is het pand in gebruik door meerdere creatieve bedrijven. Maar nog steeds bruist het pand van de ambacht en authenticiteit. Het is van een sigarenfabriek naar een ‘creatieve’ fabriek getransformeerd.

En juist dat is één van de dingen die Evan aansprak toen hij het pand binnenliep: “Met meerdere creatieven in één pand zitten, dat is gaaf!” En dat is niet het enige wat hem zo trok aan dit pand. “Het dak heeft authentieke ‘Sheddaken’, deze werden vooral vroeger gebruikt tijdens de bouw en geven het pand een extra bijzondere uitstraling.”

De verhuizing zelf lieten zij overigens niet onopgemerkt voorbij gaan. Via de social media kanalen kon iedereen de verhuizing volgen. “Het mooie is, dat iedereen meedacht!” Aldus marketeer Karlijn Faber. “Van de afdeling ontwerp en techniek tot aan marketing en onze duizendpoot Joanne Zuidema: iedereen was betrokken!”

Vanaf heden is EF2 te vinden aan de Kerkewijk 65-E. En wilt u EF2 bellen? Dan kan dat gewoon via het oude nummer (0318-555800). Voor vragen kunt u ook mailen naar [email protected]