Multicopy wint Business Succes Award

Multicopy The Communication Company heeft de Business Succes Award 2016 gewonnen in de categorie communicatieoplossingen. Een prestigieuze prijs, waarmee Multicopy The Communication Company samen met de andere branchewinnaars meedingt naar de Nationale Business Succes Award 2016.

Annette Dales, directeur Multicopy Nederland: “We zijn erg trots op de Award omdat we op maar liefst 7 criteria zijn beoordeeld en als winnaar in de categorie communicatie uit de bus zijn gekomen. Het is het bewijs dat we op de goede weg zijn om de allround communicatiepartner van het mkb te worden. We zijn niet meer de drukkerij en copyshop van vroeger, maar als het nieuwe Multicopy The Communication Company brengen we alle eigentijdse communicatieoplossingen binnen het bereik van ook kleinere organisaties.

“Dat gaat van advies en design tot websites, apps, sign, Direct Mail, e-mailings, druk en print, promotionele artikelen, kleding, 3D en nog veel meer. Wij kunnen helpen om bedrijven op te laten vallen tussen de concurrentie, om nieuwe klanten te vinden of bestaande klanten loyaler te laten worden.” Aldus Annette Dales.


Nationale Business Succes Award

Multicopy The Communication Company dingt mee naar de Nationale Business Succes Award 2016. Hieraan is onder meer een prijs verbonden van maar liefst € 100.000,-. Vorig jaar won Atag deze award en kreeg die uit handen van oud-minister president Jan-Peter Balkenende.