Optie24.nl branchewinnaar zijn van de Nationale Ondernemings Prijs

Optie24.nl is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de online beleggingsbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een zeer sterke positionering:
”Optie24 weet zijn diepgaande vakkennis uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

www.Optie24.nl is marktleider in Nederland in de online handel in Binaire Opties. Bij Optie24.nl is handelen in opties betrouwbaar, overzichtelijk en simpel.

Het platform is gebouwd met de nieuwste financiële technologie om de betrouwbaarheid van de handel, transparantie van de informatie, veiligheid van uw tegoeden en privacy van uw informatie te verzekeren.

Optie24 is sinds 2015 ook geregistreerd bij de Autoriteit Financiële markten, waardoor de gelden van klanten beschermd zijn.

Het transparante handelen, de duidelijke zichtbaarheid van prijzen, de snelle en makkelijke toegang tot gegevens en de eenvoudige navigatie verzekeren dat klanten bij Optie24 op het hoogste niveau kunt handelen in Opties. Het ontbreken van ingewikkeld financieel jargon stelt klanten in staat zich te concentreren de simpele vraag of de beurs zal stijgen of dalen.


Het Nationale Business Succes Award Instituut onderzoekt de commerciële branches van Nederland en beoordeelt op grond daarvan de ontwikkelingen en vooruitzichten van branches, inclusief voorbeelden van de beste en meest toonaangevende bedrijven in elke branche.
Deze brancheonderzoeken zijn gebaseerd op uitvoerige en doortastende bestudering en alle aspecten die daarbij van belang zijn.

Uitsluitend topbedrijven worden met een voorbeeldfunctie worden voorgedragen voor nominatie. Zij dienen een succesvisie te hebben, een kerngezonde bedrijfsvoering en een onderscheidende positie in hun markt. Deze topbedrijven dienen hun succes te danken aan een opvallende (bewuste of onbewuste) focus op de drie succesfactoren van het 3C-business model. (Competition, Customer, Corporation).
Elke branche wordt expliciet onderzocht, waarbij de rendementen per branche en alle relevante zaken duidelijk naar voren komen, wordt per branche nadrukkelijk gekeken welke de beste bedrijven zijn.

Hiervoor komen 10 bedrijven in aanmerking die op basis van uitgebreide criteria tot de top van Nederland behoren. Bij elke branche wordt toegewerkt naar een top-5 van de meest succesvolle bedrijven van Nederland. Uit deze 5 ondernemingen kom dan de uiteindelijke winnaar. In de branche “online beleggen” is dit Optie24 geworden