Musis & Stadstheater Arnhem kondigen VOORSPEL: de feestelijke seizoensopening aan

Musis en Stadstheater Arnhem kondigen hun feestelijke seizoensopening, VOORSPEL, aan. Op zaterdag 3 september ademt Stadstheater Arnhem een festivalsfeer, geheel voorbereidend op het nieuwe seizoen in Musis en Stadstheater Arnhem. Verschillende Arnhemse en niet Arnhemse gezelschappen zijn vertegenwoordigd op deze avond. Het programma start om 19.30 uur en de entree is gratis.

Op zaterdag 3 september organiseren Musis en Stadstheater Arnhem, VOORSPEL, de feestelijke seizoensopening die gratis toegankelijk is voor iedereen. Het programma blijft nog even geheim, maar de Arnhemse podia kondigen aan dat er zowel namen zijn die wereldberoemd zijn in Arnhem als Arnhemse namen met wereldfaam. Er is een mix van dans, zang, toneel, klassiek, film én een DJ.

VOORSPEL is voor iedereen!
‘VOORSPEL wordt een avond met een festivalsfeer. Ook op 3 september zijn wij het podium van en voor de stad, dat verklappen we binnenkort ook met het programma, maar ook uit de rest van het land hebben we mooie namen gestrikt. Er is dans, muziek, toneel, zang, film én er zijn proeverijen: zowel van het programma als van onze menukaart. De avond start om 19.30 uur op verschillende punten in het pand en loopt door tot middernacht. Het zijn allemaal previews uit het nieuwe seizoen, wat de mogelijkheid biedt om op ieder moment in en uit te lopen! Ik hoop dat heel Arnhem en omgeving, net als bij het Theaterweekend, komt kijken, proeven een meemaken! Dé gelegenheid om te kijken welke voorstelling je leuk vindt en of het wat voor je is. Vertel het je buren en loop gerust de hele avond binnen!’ – Femke Droog (programmamaker).