SUBWAY Campus Wageningen is klaar voor de start

Nieuwe lunchlocatie voor studenten en universiteitspersoneel

Wageningen, 19 augustus 2016 – Vandaag opent een nieuw SUBWAY restaurant op Campus Plaza in Wageningen. Precies op tijd voor de Algemene IntroductieDagen (AID) voor nieuwe studenten. Eigenaar Arno van Dam: ”De studenten zijn klaar voor de start en wij ook. Tijdens de drukke introductieweek kunnen ze hier even bijkomen onder het genot van een versbereide Sub. Binnen of op het terras.”

Campus Plaza is een nieuw wooncomplex voor studenten met winkelvoorzieningen en horeca, waaronder de nieuwe SUBWAY-vestiging. Het is het eerste bedrijf dat op Campus Plaza haar deuren opent. Van Dam: ”Doordeweeks lopen er op de campus bijna 12.000 studenten en 5.000 medewerkers rond. Velen daarvan zijn dagelijks op zoek naar een lekkere lunch. En met name bij studenten zijn SUBWAY sandwiches favoriet. In ons ruime, nieuwe pand hebben ze alle ruimte om hiervan te genieten.”

Tweede restaurant
Van Dam heeft al een SUBWAY restaurant in de Wageningse Hoogstraat, dat hij runt met zijn vriendin. Toen Campus Plaza ontwikkeld werd, besloot het stel ook hier een vestiging te openen. ”Ons nieuwe restaurant is gevestigd aan de Bornsesteeg: de drukke fietsroute tussen de stad en de universiteitsgebouwen. Het is hiermee de poort tot de levendige campus van Wageningen Universiteit. Een mooie plek om onze activiteiten uit te breiden. Wij hopen veel studenten, werknemers en voorbijgangers een lekkere lunch te bieden.” SUBWAY Campus Plaza is dagelijks tot 19.00 uur geopend.

Submarine sandwich
SUBWAY restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches’ of ‘Subs’. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Bij SUBWAY restaurants kunnen gasten kiezen voor een van de klassieke Subs op het menu en die vervolgens personaliseren met hun keuze aan versgebakken brood, groente, kaas en saus. De Sandwich Artist stelt de Sub samen in overleg met de gast en bereidt deze voor zijn ogen. Daarnaast zijn bij SUBWAY restaurants onder andere heerlijke salades en versgebakken Cookies verkrijgbaar.

Over de SUBWAY organisatie
SUBWAY restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels ruim 44.800 vestigingen in 112 landen. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Nederland telt momenteel 178 SUBWAY restaurants. Bij SUBWAY restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke Subs, bereid op versgebakken brood. Elke Sub wordt ter plekke, voor de ogen van de gast bereid. De SUBWAY formule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij consumenten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.