Box inn self-storage viert 10-jarig bestaan

Box inn self-storage viert deze maand alweer haar 10-jarig bestaan. Met maarliefst 6.000 m2 aan opslagruimtes is Box inn de afgelopen 10 jaar met recht uitgegroeid tot dé self-storage van de regio Veenendaal. Flexibiliteit, service en veiligheid zijn daarbij echter nooit uit het oog verloren.

In 2006 startte Box inn self-storage met 120 opslagruimtes. Nu 10 jaar later beschikt de self-storage over meer dan 750 boxen verdeeld over 6.000 m2 vloeroppervlakte en daarnaast nog eens 20 haal & brengboxen. Inmiddels hebben al meer dan 3.500 Veenendaalse gezinnen gebruik gemaakt van een opslagruimte. De self-storage biedt voor zowel particuliere dan wel zakelijke klanten onderdak. Of het nu een gehele dan wel een deel van de inboedel betreft, er is voor iedereen een passende oplossing.

Ondanks de omvang van de self-storage staan flexibiliteit, service en veiligheid hoog in het vaandel. Geconditioneerde ruimtes, overdekt in- en uitladen en het gratis gebruik van een aanhangwagen helpen uw verhuizing zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Door een geavanceerd toegangscontrolesysteem, cameratoezicht, een brandbeveiligingssysteem, persoonlijk toezicht en externe beveiliging wordt de veiligheid van uw goederen gewaarborgd. Geen langlopende huurcontracten maar flexibele opslag op maat!

Naast het verhuren van opslagruimtes zet Box inn self-storage zich regelmatig in voor regionale doelen als de Voedselbank van Veenendaal, stichting Bo viert feest en KNGF geleidehonden. “Het beschikbaar stellen van een opslagruimte is een kleine moeite en een mooie manier om iets terug te doen voor de gemeenschap van Veenendaal”, aldus eigenaresse Tenny Fondse – den Hartog.

Bent u nieuwsgierig geworden? Box inn self-storage nodigt u graag uit voor een rondleiding door het pand. Kom langs en laat u informeren over de diverse opslagmogelijkheden. Box inn is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen via 0318-501601.