Openingsevent The Economic Board

Op 15 september presenteert The Economic Board zich met een besloten event in het nieuwe Van Der Valk Hotel Nijmegen-Lent. Wij ontvangen ruim tweehonderd genodigden uit bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen, die tezamen een interessant netwerk vormen van de sectoren Food, Health en Energy. Presentator is Rens de Jong, bekend van BNR Nieuwsradio en RTLZ.

Op het programma staan enkele sprekers die vertellen over de topsectoren in onze regio.
Anja van Niersen, directeur Allego, over e-mobility, Marian Geluk, directeur TiFN over onderzoek in voeding en gezondheid en Roald van Noort, directeur CRV, over duurzame voedselproductie.

Onderzoeker Joris Knoben van de Radboud Universiteit (RU) presenteert de eerste uitkomsten van een doorlopend onderzoek in de regio naar de stand van de economie. Hiervoor ondervroeg hij ruim 1100 ondernemers. Hoe staat het met hun vertrouwen in de economie en hoeveel nieuwe producten ontwikkelden zij de afgelopen twee jaar?

Lees meer op
http://theeconomicboard.com/nl/nieuws/kwartaalbarometer-regionale-economie/

Parels van de regio zijn bedrijven die zich volgens ons onderscheiden door hun interessante innovaties of juist door hun beproefde bedrijfsprocessen. Of ze zijn groot en degelijk en cruciaal voor de werkgelegenheid. In onze regio zijn heel veel parels en The Economic Board geeft ze een podium om de regio meer bekendheid te geven. Tijdens het event reikt burgemeester Bruls van Nijmegen onze Parel-award uit aan drie bedrijven uit de sectoren Food, Health en Energy. Op onze website vindt u een groeiende collectie Parels, die een steeds completer beeld biedt van de bijzondere bedrijvigheid hier in de regio.

Lees meer op http://theeconomicboard.com/nl/over-de-parel-award/