Inez Teunissen nieuwe Hub Manager StartupUtrecht

Inez Teunissen is gestart als Hub Manager bij StartupUtrecht. Teunissen volgt daarmee George Freriks op, die voor de zomer een andere baan aanvaardde.

Teunissen wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van StartupUtrecht. Dit orgaan brengt (mede-)oprichters, investeerders, universiteiten, creatievelingen, bedrijven en banken bij elkaar. Dit met het doel om het startup-ecosysteem in de regio Utrecht te versterken en startups aan te trekken.

StartupUtrecht is een samenwerkingsverband tussen elf Utrechtse partners. Dit zijn: Economic Board Utrecht, Nyenrode Business University, Utrecht Science Park, VechtclubXL, HollandStartup, UtrechtInc, Dutch Game Garden, Immovator, Jaarbeurs, Gemeente Utrecht en Hooghiemstra. StartupUtrecht is de officiële Utrechtse hub van StartupDelta.

Ambities
Inez is voorheen werkzaam geweest binnen Fortis, Ditzo en a.s.r. Ze vervulde daar diverse rollen op het gebied van management, innovatie, productontwikkeling en corporate venturing. StartupUtrecht is ervan overtuigd dat Inez met haar kennis en ervaring binnen de corporate wereld én met innovatie en venturing, bij uitstek geschikt is om voor StartupUtrecht verder te werken aan een verbetering van het startup-klimaat in de regio.

Inez Teunissen: “Ik heb veel zin om aan de slag te gaan voor de Utrechtse startups en het regionale startup-klimaat verder te verbeteren. De regio Utrecht heeft al een goed klimaat voor startups en scale-ups en ik denk dat ik met mijn achtergrond een goede bijdrage kan leveren aan het nog beter betrekken van corporates in dat ecosysteem.”