CMC Groep breidt uit met CMC Vastgoedbeleggingen

VEENENDAAL – Per 1 oktober 2016 versterkt de CMC Groep zich met een nieuw label, namelijk CMC Vastgoedbeleggingen. De dienstverlening vanuit deze nieuwe bedrijfsactiviteit is specifiek gericht op de aan- en/of verkoop van vastgoedbeleggingen voor derden: bedrijfspanden, kantoorpanden, winkelpanden, woningportefeuilles en woon-/zorgcomplexen. Dit doet CMC voor diverse particuliere beleggers, pensioenfondsen en institutionele beleggers.

De drijvende krachten achter CMC Vastgoedbeleggingen zijn Kees van Essen MRICS RT en Rien Bouman. Deze twee vastgoedprofessionals hebben beiden expertise in de advisering en het bij elkaar brengen van vraag en aanbod op het gebied van vastgoedbeleggingen. Zij kennen de wereld van particuliere beleggers, institutionele beleggers en pensioenfondsen en beschikken over een breed netwerk.

Kees van Essen heeft 30 jaar werkervaring in het vastgoed, is lid van de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en sinds 1992 ondernemer in de makelaardij en vastgoedbeleggingen. Rien Bouman heeft ruim 13 jaar werkervaring als allround vastgoedadviseur en heeft in 2013 met succes CMC Bedrijfsmakelaars als nieuw label toegevoegd aan de CMC Groep. CMC Vastgoedbeleggingen verenigt een succesvolle combinatie van de nieuwe en oudere generatie in het vastgoed met een aanzienlijke track-record aan beleggingstransacties.

De CMC Groep is in de vastgoedmarkt ook actief vanuit het label CMC Bedrijfsmakelaars; een allround organisatie in de bemiddeling van commercieel vastgoed in de regio Midden Nederland, met een specifieke focus op de Food Valley Regio. Binnen de labels CMC Assurantie & Advies en CMC Collectief adviseert het kantoor in verzekeringsoplossingen voor het MKB, DGA’s en vrije beroepsbeoefenaren.

Wilt u meer weten of een afspraak maken met CMC Vastgoedbeleggingen? Bel CMC via 0318 - 50 10 00, kijk op www.cmcvastgoedbeleggingen.nl of stuur een e-mail naar [email protected]