Business Event gemeente Veenendaal een groot succes!!

Met gepaste trots mogen wij terug kijken op een zeer geslaagde 12e editie van Business Event gemeente Veenendaal. Onze 9 genomineerden en ICT Winnaar Hillstar mochten schitteren op het podium van de Basiliek. Alle bedrijven kwamen goed tot hun recht middels een prachtige bedrijfsfilm van Flame Audiovisule Producties, waarna er een vakkundig, betrokken en vaak ook humoristisch interview afgenomen werd door presentator Harm Edens.

Om 19.15 uur werden de genomineerden voorgereden in prachtige Tesla’s door Van Leeuwen Auto’s uit Veenendaal. Aan weerszijden van de rode loper stond het ontvangstcomite, bestaande uit burgemeester Wouter Kolff, directie Hoofdsponsor Rabobank Vallei en Rijn, jury- en voordrachtcommissieleden, Business Partners en overige belangstellenden.

Om 20.00 heette de voorzitter van de BKV, Wim Werkman, allen hartelijk welkom waarna hij het woord gaf aan Harm Edens. Deze nodigde, na een korte introductie, de hoofdrolspelers uit, die daarna onder luid applaus de zaal betraden en plaats mochten nemen op het genomineerden terras voor bij het podium.
Op vakkundige wijze leidde Harm de aanwezigen langs alle genomineerden bedrijven. Als eerste kwam de categorie Jonge/Onderneming op het podium. Van Concept & Me, Ups & Downies en Flitsmeister mocht de laatste de Award in ontvangst nemen van burgemeester Kolff.
Hierna trok Paul Roorda, cateraar van het Business Event en eigenaar van Residence Rhenen, een van de visitekaartjes van de bezoekers die hij vervolgens een cheque voor een diner overhandigde. Ook alle winnaars van het event mochten een cheque mee naar huis nemen.
De tweede categorie werd vertegenwoordigd door PMI Rembrandt, Dymato bv en JEDE Koffie. Na een bondig juryverslag presenteerde juryvoorzitter Arnaud Versprille van Olenz Notarissen PMI Rembrandt als winnaar. Deze ontving de award uit handen van Nasser Al Mawla, commercieel directeur van de Persgroep. Deze media partner van het Business Event gaf aan alle genomineerden ook nog een cheque mee ter waarde van €1.000,-
De ICT Award winnaar Hillstar bv was vooraf al bekend gemaakt door de jury. Na de bedrijfsfilm en het interview met Klaas Mollema en Thomas van Buren reikte de winnaar van 2015, Ion-IP de prijs uit aan de kersverse winnaars.

In de categorie Grootzakelijk streden Kone Deursystemen, Ginaf Trucks Nederland en Vallei Autogroep om de titel. De juryvoorzitter benadrukte de kwaliteit van de deelnemers en de moeite die het de jury had gekost om een winnaar te kiezen. De award mocht mee naar huis met Jacob van den Essenburg van Kone Deursystemen.

Voordat tot slot de Rabo Publieksprijs werd gekozen, kreeg ROC A12 de gelegenheid om uit te leggen waarom het zo belangrijk is om vanuit het bedrijfsleven de samenwerking en opleidingen van studenten te stimuleren en begeleiden.
Aansluitend mocht het publiek via sms hun stem uitbrengen op hun favoriete ondernemer/onderneming. Na een zeer close finish maakte notaris Versprille bekend dat deze eer ging naar JEDE Koffie. Een dolblije Henk van der Weijden nam de prijs in ontvangst van directeur Bedrijven van Rabobank Vallei en Rijn, Ben Smeenk.
Op het netwerkterras, waar Vinoveen een uitgebreide wijnproeverij verzorgde, werd enthousiast nagepraat, visitekaartjes gewisseld en konden de felicitaties gegeven worden.
Een wederom succesvolle editie van het Business Event gemeente Veenendaal!