Multicopy Veenendaal wint Sign Award 2016

Hanny en Willem Polman (midden) hebben de Sign Award ontvangen uit handen van Annette Dales, algemeen directeur Multicopy Nederland (uiterst links), en Johan Gansner, Directeur Franchise Support (uiterst rechts op de foto). Foto: Robert Aarts

Multicopy Veenendaal heeft de prestigieuze Sign Award 2016 gewonnen. Deze prijs werd uitgereikt tijdens de 21ste Conventie van Franchise Services Inc.
Ondernemers Willem en Hanny Polman namen die – terecht – trots in ontvangst

“Sign is meer dan grootformaat communicatie”, zo begon Don Lowe, president en CEO van Franchise Services Inc uit Amerika. “Het gaat om het bedenken van creatieve toepassingen die bijdragen om bedrijven op te laten vallen tussen hun concurrenten. Multicopy The Communication Company | Veenendaal springt daarbij binnen de regio in het oog. Willem Polman en zijn team bedenken oplossingen die mooi zijn, de boodschap helder uitdragen en impact hebben. Daar mogen ze trots op zijn.”

Meer mogelijk met sign

Multicopy is nog niet zo erg lang actief in de signmarkt, maar de resultaten zijn overal in de buurt te zien. Of het nu gaat om gevelreclame of autobelettering, om complete beursstands, showroomdecoratie, billboards, posters, complete tentoonstellingen, vlaggen of banieren: Multicopy maakt het.

Ondernemer Willem Polman: “Het is erg leuk werk omdat het resultaat ook altijd zo verrassend opvallend is. We hebben de laatste tijd vooral geïnvesteerd in kennis en mensen. Sign begint met een goed advies over de doelstelling en de toepassing. Maar vraagt ook om veel creativiteit en materiaalkennis. Voor ons maakt sign inmiddels een groot deel van de omzet uit.”

Multicopy biedt als Multicopy The Communication Company veel meer dan druk en print. Sign bijvoorbeeld, maar ook direct mailings, apps, websites, promotionele artikelen, e-mailings en meer.