Only for Men zet samenwerking met FC Lienden voort

De samenwerking is met twee seizoenen verlengd.

Only for Men tekende 25 februari het nieuwe contract met FC Lienden. Beide partijen, die in het verleden al vijf seizoenen samenwerkten, breiden de samenwerking met nog eens twee seizoenen uit.

De verbintenis houdt in dat er twee boardings blijven langs het hoofdveld op het sportcomplex van FC Lienden. Ook komt er een complete Only for Men dug-out. Daarnaast worden de komende seizoenen het bestuur van FC Lienden gekleed door Only for Men.

Speciale verbintenis
Trainer van FC Lienden Hans Kraay jr, is blij met deze verbintenis. Kraay is sinds 3 jaar het boegbeeld van Only for Men en daarom is deze samenwerking voor hem extra speciaal. ‘Dat de bijzondere band die ik met Only for Men heb nu ook uitgebreid wordt naar FC Lienden, kan ik alleen maar toejuichen. Ontzettend fijn om ook op dit vlak met Only for Men samen te werken, aldus Hans Kraay jr.’

Met deze verbintenis toont Only for Men een duidelijk commitment dat ze het blauw-witte hart steunen, want er wordt een tweejarig contract aangegaan. De mannenmodeketen voelt zich dan ook sterk verbonden met de voetbalclub uit Lienden. Only for Men is een belangrijke speler in de mannenmodebranche, zoals FC Lienden dat is in het amateurvoetbal.

Only for Men – Mode voor de mannen van Nederland.
Only for Men is een one stop-shop voor de moderne man. Onder één dak vind je alles op het gebied van mode en meer. Zowel online in de twee webwinkels als in de 14 fysieke winkels worden er topmerken aangeboden op het gebied van business en casual mannenmode. Naast de omvangrijke kledingcollectie vind je bij Only for Men ook een ruim aanbod aan schoenen, accessoires, huidverzorging en lifestyle artikelen. Kijk voor meer informatie op www.onlyformen.nl