Mitchell Bakker versterkt Vertigo 6

Als gevolg van het groeiende aantal opdrachten, heeft Vertigo 6 een nieuwe medewerker aangetrokken: Mitchell Bakker. Hij zal aan de slag gaan als Junior Marketing & PR Executive.

Mitchell Bakker is per 1 maart in dienst bij het Arnhemse PR- en marketingbureau Vertigo 6. Mitchell heeft Media, Informatie en Communicatie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier specialiseerde hij zich in het profiel ‘Nieuws en Media.’ Tijdens zijn studie heeft Mitchell redactionele werkzaamheden verricht voor muziekblad OOR en voor het gamemagazine Power Unlimited.

Bakker is erg blij met zijn nieuwe functie. “Vertigo 6 is een jong PR- en Marketingbureau met een prachtig klantenportfolio. Daarnaast lopen de diensten uiteen van productlanceringen tot influencer-activaties en van social media management tot de ontwikkeling van spraakmakende concepten. Ik kan daarom niet wachten om aan de slag te gaan.“

”Mitchell is gedreven, zeer enthousiast en heeft veel affiniteit met de merken die in ons portfolio zijn opgenomen. Daarnaast maakt hij zich eenvoudig wegwijs in de digitale wereld en zijn nieuwsgierigheid naar alles dat met entertainment te maken heeft, gaat ongetwijfeld voor frisse ideeën zorgen binnen ons bureau. We zijn erg blij dat Mitchell nu deel uitmaakt van het team en wij vertrouwen erop dat hij bijdraagt aan de groei van Vertigo 6”, aldus Mike Hendrixen, oprichter van Vertigo 6.

Vertigo 6 is onder andere werkzaam voor Bandai Namco Entertainment, Electronic Arts, ASUS, AKO, JAGEX, Jobdigger en SIXT. Meer informatie over Vertigo 6: www.vertigo6.nl