Opening Infocentrum Stadsblokken-Meinerswijk

Infocentrum wordt centraal punt voor overleg over toekomst gebied

Zaterdag 11 maart vindt op bedrijventerrein Meinerswijk in Arnhem de opening plaats van het Infocentrum Stadsblokken-Meinerswijk. Geïnteresseerden zijn ’s ochtends tussen 10 en 12 uur welkom om onder het genot van koffie en wat lekkers te komen praten over de toekomst van Stadsblokken-Meinerswijk.

Arnhem heeft zich bij het referendum van november 2016 positief uitgesproken over de ontwikkeling van Stadsblokken-Meinerswijk tot een groen uiterwaardengebied waar natuur, cultuur, recreatie en wonen samenkomen. Binnen de verdere uitwerking van het Uitwerkingskader tot een concreet plan moet ruimte zijn voor de ideeën van Arnhemmers. Dat is in de aanloop naar het referendum beloofd en zo gaat het in 2017 ook gebeuren. Het infocentrum kan daarin een centrale rol spelen.

Belangstellenden kunnen zich via de Facebookpagina ‘Stadsblokken Meinerswijk Arnhem’ aanmelden voor de opening van het infocentrum. Op deze Facebookpagina verschijnt op de korte termijn meer informatie over de voortgang van de planvorming en manieren waarop Arnhemmers daaraan een bijdrage kunnen leveren. Via de website www.stadsblokkenmeinerswijk.nl kunnen geïnteresseerden zich bovendien inschrijven voor een nieuwsbrief.

Wat: Opening Infocentrum Stadsblokken-Meinerswijk.
Wanneer: Zaterdag 11 maart 2017, tussen 10.00 – 12.00 uur.
Waar: Meinerswijk 9, 6841 HA Arnhem.