Only for Men en Donkervoort introduceren exclusieve Donkervoort Wear

Beide familiebedrijven slaan de handen ineen voor kledinglijn

Ook in 2017 blijft Only for Men zich vernieuwen, verdiepen en verbreden. En daar horen spraakmakende samenwerkingen bij. Met trots introduceert Only for Men, in samenwerking met Donkervoort Automobielen, de Donkervoort Wear. Een exclusieve, casual-chique, kledinglijn voor mannen die zich identificeren met de kernwaarden van Donkervoort. Met deze exclusieve samenwerking wordt de toegang tot het iconische Donkervoort-gevoel in 2017 toegankelijker voor een veel grotere groep (auto)liefhebbers!

Elk item in de exclusieve Donkervoort Wear is ontworpen om de activiteiten en levensstijl van de echte Donkervoortrijder (en – liefhebber) te weerspiegelen. Overeenkomstig de wijze waarop Donkervoort zijn sportwagens bouwt, bestaan de Donkervoort Wear collecties uit hoogwaardige materialen en heeft deze een luxe afwerkingsniveau.

Donkervoort Wear
De eerste Donkervoort Wear collectie door Only for Men bestaat uit colberts, truien, overhemden en polo’s, die de karakteristieke merkwaarden van beiden merken reflecteren. In de voorjaarscollectie vind je ook een speciale RS polo die verwijst naar de splinternieuwe Donkervoort D8 GTO RS. Tevens zijn vanaf mei een aantal ‘Donkervoort Icons’ in de collectie opgenomen, die het echte Donkervoort-gevoel nog verder onderstrepen. Een opvallend item uit deze Icons Collection is bijvoorbeeld een lichtgewicht colbert, welke geheel kreukvrij blijft in elke situatie. De drager van dit jasje stapt – ook na het vertonen van zijn stuurmanskunsten tijdens een uitdagende toertocht – weer volledig representatief uit zijn Donkervoort.

Krachten bundelen
Arthur Feenstra, mede-eigenaar Only for Men: “We zijn twee spraakmakende familiebedrijven die onze krachten bundelen. Het afgelopen jaar hebben in nauwe samenwerking met Donkervoort deze collectie ontworpen. We zijn dan ook trots om de Donkervoort Wear te onthullen en dat we met dit unieke automerk mogen samenwerken. De combinatie mannen en auto’s: dat moet een succes worden!”
De Donkervoort Wear is vanaf maart 2017 exclusief verkrijgbaar bij Only for Men en in de shops van Donkervoort Automobielen.