Nieuw in Barneveld: fit zonder zweten met wetenschappelijk bewezen fit20 training

100e studio van fit20 opent deuren in Barneveld

Bij de ingang van bedrijventerrein De Briellaerd opent personal fit20 trainer Rijk van Geresteijn op 19 april 2017 zijn eigen fit20 studio aan de Anthony Fokkerstraat 1.

fit20 is een revolutionaire trainingsmethode, gebaseerd op wetenschappelijke studies, die onder meer zorgt voor sterkere botten en spieren en een betere stofwisseling. Het positieve effect van de wekelijkse slow-motion fit20 training, die bestaat uit zes oefeningen, zien klanten vertaald in een betere algehele conditie. Met krachttrainingen wordt wekelijks in twintig minuten gewerkt aan een sterk spierkorset. Dit draagt bij aan een goede houding, alertheid en meer energie. Alle trainingen vinden plaats onder persoonlijke begeleiding en zijn altijd op afspraak. fit20 Barneveld is de 100e studio van fit20.


fit20 Barneveld richt zich op mensen die weinig tijd hebben of die het zelf niet altijd kunnen opbrengen om te sporten maar wel graag fit & vitaal willen blijven. De wekelijkse herhalingen van de intensieve krachtoefeningen zijn een goede basis voor een beter uithoudingsvermogen en kracht. De persoonlijke begeleiding tijdens het trainen ervaren klanten als prettig én noodzakelijk. Naar keuze is de training één-op-één of in duo’s. In minder dan een half uur staat de klant weer buiten: de slow-motion trainingsmethode, in combinatie met de gekoelde ruimte, maakt omkleden en douchen overbodig.


Professioneel
“Het eerste wat me opviel toen ik een fit20 studio zag, was de professionele uitstraling,” vertelt Van Geresteijn. “Het is er schoon en er hangen geen spiegels. Zo kun je je concentreren op je oefeningen. En die concentratie heb je nodig, want het is een stevige training. Ik ben altijd een fanatieke sporter geweest en merk zelf heel goed het effect; ik heb meer spierkracht en mijn uithoudingsvermogen is ook verbeterd.”


Kundige begeleiding
Van Geresteijn: “Het ondernemerschap heeft me altijd getrokken. En met fit20 kan ik voluit leren van de successen die mijn collega’s al met deze formule hebben geboekt. De aanwezige kennis en de academy helpen me een betere ondernemer te worden. Bij het hoofdkantoor kan ik terecht voor bijvoorbeeld advertentiemateriaal of vragen over de administratie, maar ook met vragen over voeding en er is zelfs een fysiotherapeut verbonden aan fit20. Zo kun je klanten veel breder helpen. De formule is succesvol gebleken en ik kan niet wachten tot de deuren van de studio opengaan!”


Over fit20
fit20 is een High Intensity Trainingsmethode (HIT) gebaseerd op wetenschappelijke studies en onderzoeken. fit20 heeft in Nederland meer dan 80 studio’s, verspreid over Nederland en vijf in-company studio’s bij Siemens, Yokogawa, Randstad, Ahold en Heerema. In 2015 is fit20 uitgebreid naar het buitenland. Iedere fit20 studio is ingericht met hoogwaardige apparatuur. Alle Personal Trainers bij fit20 zijn deskundig opgeleid voor de meest effectieve begeleiding van de klant. Een overzicht van alle fit20 studio’s staat op www.fit20.nl.